Αναζήτηση
  • SZ Team©

Official εικόνες του Motorola One Vision λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια

Το Motorola One Vision ή αλλιώς P40 για την Κίνα, θα αποκαλυφτεί επίσημα σε 2 μέρες (15/5). Σήμερα όμως κυκλοφόρησαν εικόνες που μας δείχνουν την συσκευή σε τελική κορφή και είναι πιο... official Από ποτέ.Οι εικόνες δεν μας αποκαλύπτουν κάτι καινούριο σε σχέση με την συσκευή, επιβεβαιώνουν όμως τα όσα ήδη γνωρίζαμε. Στην οθόνη και πάνω αριστερά θα υπάρχει punch-hole για την selfie camera ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει το dual-camera system και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πιο κάτω υπάρχει το "Android One" logo.Στην δεξιά πλευρά της συσκευής υπάρχουν τα κλασσικά κουμπιά για αυξομείωση ήχου και power button, ενώ αριστερά υπάρχει το SIM slot που δέχεται 2 κάρτες SIM ή μια κάρτα και μια microSD. Στο κάτω μέρος υπάρχει θύρα USB-C και ηχεία και πάνω μικρόφωνο και θύρα 3.5mm για ακουστικά.


Όσο αφορά για το εσωτερικό του One Vision, εκεί οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ο Exynos 9609 συνδυασμένος με 4GB ram στην βασική έκδοση. Οι 2 αισθητήρες στο πίσω μέρος θα είναι 48Mp + 5Mp, ενώ η selfie camera θα είναι 25Mp. Ο βασικός αισθητήρας θα υποστηρίζει την λειτουργία Night Vision, ενώ θα μπορεί να τραβήξει video 4K@30fps και 1080p@60fps.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια συγκεντρωτική λίστα με τα χαρακτηριστικά του One Vision:To Μotorola One Vision αναμένεται με τιμή εκκίνησης τα 299€. Τα υπόλοιπα σε 2 μέρες...


Α.δ.

#Motorola #OneVision

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π