Αναζήτηση
  • SZ Team©

Official-looking εικόνα μας φανερώνει το Pixel 4

Η είσοδος στον Οκτώβρη σημαίνει αρκετά πράγματα για τον καθέναν από εμάς, αλλά για το SmartphonerzGR σημαίνει και κάτι ακόμα: Pixel 4 phones. Οι συσκευές πρόκειται να ανακοινωθούν στις 15 του μήνα που σημαίνει ότι 2 βδομάδες μας χωρίζουν από το event. Και φυσικά (όπως και κάθε φορά άλλωστε) η Google φρόντισε για να μην... τερματίσει η αγωνία μας και έτσι έχουμε φτάσει σε σημείο να γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τις επερχόμενες συσκευές.


Και οι γνώσεις μας για τα Pixel 4 phones εμπλουτίζονται ακόμα περισσότερο μετά και την νέα official-looking εικόνα που αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο και μας δείχνει το Pixel 4.Αρκετά λεπτά bezels κάτω, δεξιά και αριστερά, αλλά πάνω το bezel είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτο, όπως και η selfie camera που φιλοξενεί μαζί με το ακουστικό αλλά και το απαραίτητο hardware για την τεχνολογία Motion Sense.


Επιπλέον στην οθόνη διακρίνουμε το γράμμα "P" καθώς και τον αριθμό "4" που προφανώς μας παραπέμπουν στην ονομασία, ενώ τα διάφορα χρώματα μας αποκαλύπτουν όλη την χρωματική παλέτα στην οποία θα είναι διαθέσιμο το Pixel 4.


Στο πίσω μέρος τα πράγματα θυμίζουν αρκετά iPhone 11 Pro. Εδώ φυσικά υπάρχουν μόνο 2 αισθητήρες μαζί με το LED flash, αλλά βρίσκονται μέσα σε μια square... δημιουργία (ας το πούμε έτσι), όπως ακριβώς και στο φετινό iPhone.


Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν υπάρχει, οπότε αναμένουμε in-display τοποθέτηση και σε συνδυασμό με το face unlock με χρήση βιομετρικών στοιχείων συνθέτουν όλους τους τρόπους ξεκλειδώματος της συσκευής.


Αναμονής συνέχεια λοιπόν με το μόνο σίγουρο να είναι ότι στις 2 βδομάδες που απομένουν όλο και κάτι ακόμα θα προκύψει σχετικά με τα Pixel 4 phones και εμείς φυσικά θα είμαστε εδώ για να το μοιραστούμε μαζί σας.


Α.δ.

#Google #Pixel4

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π