Αναζήτηση
  • SZ Team©

Official video με το Ulefone T1 επιβεβαιώνει Helio P25 και 6GB ram


Η ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσης του Ulefone T1 φαίνεται πως πλησιάζει και η εταιρεία κυκλοφόρησε official video, στο οποίο επειβεβαίωνει κάποια από τα χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής, σύμφωνα με αυτά που είχαν ήδη κυκλοφορήσει με τη μορφή φήμης.


Ο σχεδιασμός του Ulefone T1 φαίνεται όμοιος με εκείνον του Ulefone Gemini, αλλά την διαφορά την κάνουν τα specs. Το T1 χρησιμοποιεί τον MediaTek Helio P25 χρονισμένο στα 2.6GHz συνδυασμένο με 6GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Το Ulefone T1 διαθέτει dual camera στο πίσω μέρος 16Mp +5Mp με δυνατότητα bokeh effect. Μπροστά θα υπάρχει selfie camera ανάλυσης 13Mp με soft LED flash.

Το Ulefone T1 χαρακτηρίζεται σαν "global version" λόγω του ότι θα υποστηρίζει 25 network bands, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να έχει 4G LTE συνδεσιμότητα σε σχεδόν κάθε σημείο του πλανήτη. Ίσως λίγο υπερβολικό, αλλά η εταιρεία προφανώς θέλει να τονίσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της συσκευής έναντι του ανταγωνισμού. Επιπλέον η συσκευή διαθέτει μπαταρία 3680mAh, η οποία αν σας φαίνεται μικρή μην αγχώνεστε, καθώς το Τ1 υποστηρίζει ταχεία φόρτιση μέσω του PumpExpress +2.0, με το οποίο η συσκευή φορτίζει 0-100% μέσα σε 80 λεπτά.


Επιπλέον το Ulefone T1 διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων μπροστά, ένα καλό HiFi chip, USB Type-C, 6-axis gyroscope και Android 7.0 Nougat.

Προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία ανακοίνωσης της συσκευής, αλλά ούτε κάποια πληροφορία για την τιμή της. Οπότε αναμένουμε με αγωνία, καθώς βάσει χαρακτηριστικών, το Ulefone T1 φαίνεται να είναι μια πολύ καλή - δυνατή επιλογή.

Α.δ.

#Ulefone

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π