Αναζήτηση
  • SZ Team©

Οι πρώτες εικόνες του Galaxy A91 δείχνουν punch-hole selfie cam τύπου Note 10

Στις 12 Δεκεμβρίου η Samsung κάνει... σεφτέ για την Galaxy A-series 2020 με την επίσημη παρουσίαση των Galaxy A51 και A71. Φυσικά θα υπάρξουν και άλλα μέλη στην νεοσύστατη οικογένεια, όπως για παράδειγμα το Galaxy A91.


Οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν το A91 κάνουν λόγο για τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 45W (όπως και το Galaxy Note10+), επεξεργαστή Snapdragon 855 και μπαταρία χωρητικότητας 4500mAh.


Και χάρη στο 91Mobiles, έχουμε την δυνατότητα να δούμε και τα πρώτα renders της συσκευής, όπου διακρίνουμε ξεκάθαρα τους 4 αισθητήρες στο πίσω μέρος μαζί με ένα LED flash, ενώ ακούγεται αρκετά έντονα ότι ο ένας αισθητήρας θα είναι periscope zoom.


Το μπροστινό μέρος του Galaxy A91 θυμίζει αρκετά Galaxy Note 10 με κεντραρισμένη selfie camera μέσα σε punch-hole, για την οποία ακούγεται ότι θα είναι ανάλυσης 32Mp. Δεν διακρίνουμε πουθενά "ιδιαίτερο" κουμπί για την Bixby, αλλά ούτε και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, που σημαίνει ότι αυτός θα βρίσκεται under-screen.


Η οθόνη του Galaxy A91 αναμένεται να είναι 6.7'' SuperAMOLED με ανάλυση FHD+. Ο SD855 θα συνδυάζεται με 8GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και 5G έκδοση.


Όσο αφορά το κομμάτι των αισθητήρων, εκεί ο βασικός θα είναι 48Mp, θα υπάρχει ένας επιπλέον 12Mp ultrawide και ένας 5Mp telephoto.


Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι το Galaxy A91 ίσως κυκλοφορήσει ως Galaxy Note 10 Lite σε κάποιες αγορές, αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στα επίσημα αποκαλυπτήρια, για τα οποία ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση.


Α.δ.

#Samsung #GalaxyA91


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π