Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το OnePlus 3T σε νέα Midnight Black απόχρωση για περιορισμένο διάστημα


Το OnePlus 3T μέχρι και πρόσφατα ήταν δαθέσιμο σε 2 χρωματικές επιλογές: Gunmetal και Soft Gold. Μόλις την περασμένη βδομάδα προστέθηκε και μια τρίτη επιλογή, σε συνεργασία με την Colette, το 3Τ σε φουλ black απόχρωση. Όμως τα διαθέσιμα τεμάχια ήταν απελπιστικά λίγα (μόλις 250), ενώ η αποκλειστική διάθεση της συγκεκριμένης edition έγινε στο κατάστημα Colette στο Παρίσι. Άρα λίγο πολύ η διαθεσιμότητα ουσιαστικά παρέμεινε στις 2 αρχικές αποχρώσεις.


Όμως τα νέα είναι ευχάριστα, μιας και η OnePlus αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια περιορισμένη (και πάλι) έκδοση του 3T, λίγο πιο σκοτεινή. Συγκεκριμένα η νεά χρωματική παραλλαγή διαθέτει space-grade αλουμίνιο με 3 "σκοτεινές" επιστρώσεις που επιτρέπουν να διατηρήσει η συσκευή το feel αλουμινίου. Μάλιστα, κατά τα λεγόμενα της ετιαρείας, η κάθε συσκευή θα έχει περάσει από 2 διαδικασίες αμμοβολής με διαφορετικά μεγέθη μεταλλικής άμμου προκειμένου να αναδειχτεί η φωτεινή λάμψη αυτής.

Πρακτικά (γιατί καμιά φορά οι εταιρείες μας φουσκώνουν τα μυαλά) πρόκειται για την ίδια συσκευή αλα Colette edition χωρίς το συγκεκιμένο λογότυπο, τόσο απλά. Κατά τ` άλλα στα χαρακτηριστικά της συσκευής δεν έχει επέλθει καμία αλλαγή, δηλαδή θα ξανασυναντήσουμε την 5.5'' οθόνη Full HD AMOLED, τον Snapdragon 821, το πακέτο 6/128GB (ram/rom) και την μπαταρία των 3400mAh με τεχνολογία Dash Charge.


Η έναρξη πωλήσεων του OnePlus Midnight Black edition θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Μαρτίου σε συνεργασία με το Hypebeast και τα διαθέσιμα κομμάτια θα είναι και πάλι 250 (μας δουλεύουν?).

Ευτυχώς όμως, για τους τυχερούς που μένουν Βόρεια Αμερική ή Ευρώπη (τώρα μάλιστα) η συγκεκριμένη edition θα είναι διαθέσιμη μέσω του OnePlus.net για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά αργότερα. Η τιμή της συσκευής θα είναι 479€.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π