Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το OnePlus 5 θα διαθέτει 8GB ram, αλλά και dual camera, λένε...


Η ώρα του OnePlus 5 πλησιάζει και όσο πλησιάζει τόσο αυξάνεται η περιέργεια για το πως θα είναι, τι τεχνολογία θα έχει πάνω του, πως θα μοιάζει εξωτερικά. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα φοράει πανίσχυρο επεξεργαστή (Snapdragon 835) που θα συνοδεύεται από πολύ ram, συγκεκριμένα 8GB! Δεν είναι όμως μόνο αυτά.


Κύκλοφορεί έντονα ότι το OnePlus 5 θα διαθέτει dual camera, αφού η μόδα το προστάζει. Από κει και πέρα, σχεδιαστικά η OnePlus δεν δείχνει να θέλει να διαφοροποιηθεί και πολύ από αυτό που μας έχει συνηθίσει, δηλαδή οθόνη μεγέθους 5.5, αλλά αυτή τη φορά QHD (2560 x 1440), καθιστώντας το έτσι το πρώτο smartphone της εταιρείας με αυτή την ανάλυση. Όσο για την dual camera, ακόμα δεν υπάρχει τίποτα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι εκεί στην OnePlus θα κάνουν καλή δουλειά.

Μην ξεχνάτε εξάλλου ότι ο προκάτοχος, OnePlus 3T είναι μια από τις κορυφαίες συσκευές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, ήταν μια από τις πρώτες συσκευές που είχαν 6GB ram, υπερπηδώντας αντιπάλους όπως το Galaxy S8 και το LG G6, οπότε ο πήχης είναι ψηλά.

Επίσης να σας θυμήσουμε ότι το 4 δεν χρησιμοποιήθηκε στην ονομασία του νέου flagship τη εταιρείας, αφού εκεί στην Κίνα θεωρείται γρουσούζικό νούμερο και έτσι δεν θα ήταν και ότι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί στην ονομασία του νέου επιτεύγματος της εταιρείας.

Υπομονή λοιπόν μέχρι να δούμε κατά πόσο όλα αυτά αποτελούν μέρος της αλήθειας του OnePlus 5 ή όχι, αν και μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί ότι διαρροές που υπάρχουν για επερχόμενες συσκευές της εταιρείας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένα στοιχεία, οπότε αναμένουμε και εμείς με αγωνία.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π