Αναζήτηση
  • SZ Team©

OnePlus 6: επίσημα με S845, notched οθόνη και λήψη video 4K@60fps


Και ναι, το OnePlus 6 σήμερα πήρε... σάρκα και οστά και είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τι ακριβώς έχει να μας προσφέρει η νέα συσκευή της OnePlus. Σίγουρα από πλευράς design η συσκευή δεν έχει κάποια εντυπωσιακή αλλαγή, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πακέτο - flagship σε τιμή που ακόμα θεωρείται προσιτή.


Το OnePlus 6 φοράει την μεγαλύτερη οθόνη που είδαμε σε OnePlus συσκευή, αφού είναι 6.28'' Optic AMOLED με αναλογία 19:9 και φυσικά με notch. Η ανάλυση της οθόνης είναι 1080 x 2280 και υποστηρίζει τόσο sRGB όσο και DCI-P3.


Ο τομέας της κάμερας είναι ένας τομέας όπου η OnePlus έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα. Η συσκευή έχει την δυνατότητα πλέον για λήψη video σε ανάλυση 4K@60fps, αλλά και slo-mo video σε ανάλυση 720p@480fps. Όλα αυτά γίνονται με τον αισθητήρα που βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής ανάλυσης 16Mp, ο οποίος είναι μεγαλύτερος κατά 19% σε σχέση με εκείνον του OnePlus 5T.

Επιπλέον το OnePlus 6 διαθέτει OIS στην πίσω κάμερα, κάτι που μας έλειψε στο προγενέστερο OnePlus 5. Ο 2ος αισθητήρας είναι ανάλυσης 20Mp και ουσιαστικά σκοπός του είναι να "διαβάζει" το περιεχόμενο που πρόκειται να φωτογραφηθεί μέσω ενός HDR αλγόριθμου και έτσι να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε επίπεδο ποιότητας της φωτογραφίας. Και φυσικά όπως σε κάθε flagship την σημερινή εποχή, το OnePlus 6 διαθέτει AI τεχνολογία στον βασικό αισθητήρα των 16Mp για Portrait mode καταστάσεις με το γνωστό bokeh effect.

Η συσκευή ξεκλειδώνει μέσω Face Unlock μέσα σε 0.4s, αλλά φυσικά υπάρχει και ο πατροπαράδοτος σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Τα υλικά κατασκευής του OnePlus 6 είναι γυαλί και μέταλλο και οι διαθέσιμες χρωματικές αποχρώσεις στις οποίες θα κυκλοφορήσει είναι: reflective Mirror Black, matte Midnight Black και σε limited ποσότητα Silk White. Σε αυτό το σημείο σημειώστε ότι το OnePlus 6 είναι αδιάβροχο σύμφωνα με την εταιρεία, αν και δεν διαθέτει κάποια IP πιστοποίηση.

Στο εσωτερικό του OnePlus 6 θα συναντήσουμε τον Snapdragon 845 συνδυασμένο με 6GB ram ή 8GB ram και αποθηκευτικό χώρο μέχρι και 256GB (UFS 2.1), ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα για χρήση microSD κάρτας.

Η μπαταρία του OnePlus 6 είναι από τα λίγα πράγματα που δεν άλλαξαν και έτσι παραμένει στα 3300mAh με υποστήριξη Dash Charge (5V στα 4Α), αλλά η έκπληξη είναι η απουσία της δυνατότητας ασύρματης φόρτισης παρά το γυαλί στην πλάτη της συσκευής.

Όσο για τις επίσημες τιμές στις οποίες θα κυκλοφορήσει το OnePlus 6, αυτές διαμορφώνονται ως εξής:

6/64GB 519€

8/128GB 569€

8/256GB 619€

Η διαθεσιμότητα του OnePlus 6 θα είναι στις χώρες που βλέπετε στον παρακάτω χάρτη με έναρξη στις 22 Μαΐου με εξαίρεση την έκδοση Silk White, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Ιουνίου.


Α.δ.

#OnePlus #OnePlus6 #Snapdragon845

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π