Αναζήτηση
  • SZ Team©

Εικόνα αποκαλύπτει την μπροστινή πλευρά του OnePlus 6


Το ότι το επερχόμενο OnePlus 6 θα έχει notched display το γνωρίζουμε και επίσημα δια στόματος του CEO της εταιρείας. Επιπλέον είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο render το οποίο αποκάλυπτε ένα μέρος της οθόνης του OnePlus 6, όπου το notch φαινόταν ξεκάθαρα. Σήμερα όμως μια νέα εικόνα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μόνο που αυτή τη φορά μας δείχνει ξεκάθαρα ολόκληρη την μπροστινή πλευρά του OnePlus 6.


Σε περίοπτη θέση βλέπουμε το notch, το οποίο εσωκλείει την selfie camera, το led notification και το ακουστικό. Τα πλαϊνά και τα κάτω bezel είναι ιδιαίτερα λεπτα, ενώ στο πάνω δεξι μέρος της εικόνας βλέπουμε το logo του DXOMark, κάτι που σημαίνει ότι η συσκευή ήδη δοκιμάζεται σε επίπεδο φωτογραφικών δυνατοτήτων.

Όσο για τα υπόλοιπα που αποκαλύπτει η παραπάνω εικόνα, διακρίνουμε τα κουμπιά για την αυξομείωση του ήχου, αλλά και το power button στις παραδοσιακές τους θέσεις, ενώ αριστερά βρίσκεται και το alert slider, κάτι που μας έχει συνηθίσει η OnePlus στις συσκευές της.

Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν φαίνεται κάπου μπροστά, οπότε η λογική λέει ότι βρίσκεται στο πίσω μέρος, αν και η συσκευή θα υποστηρίζει και Face Unlock.

Μέχρι στιγμής η OnePlus έχει επιβεβαιώσει τον επεξεργαστή Snapdragon 845 συνδυασμένο με 8GB ram, ενώ πηγές αναφέρουν ότι οι αισθητήρες του dual camera setup θα είναι 16Mp + 20Mp και η μπαταρία της συσκευής 3450mAh.

See you soon λοιπόν, όπως μας λέει και η εικόνα και πιο συγκεκριμένα στις 5 Μαΐου, ημερομηνία κατά την οποία θα ανακοινωθεί το OnePlus 6.

Α.δ.

#OnePlus #OnePlus6

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π