Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το OnePlus 6 θα διαθέτει Super Slo-Mo δυνατότητες στη λήψη video


Είναι δεδομένο ότι το OnePlus 6 θα μας απασχολήσει αρκετά μέχρι την επίσημη παρουσίασή του στις 17 Μαΐου σε event στο Πεκίνο (16/5 στο Λονδίνο). Αυτή τη φορά η νέα εικόνα που κυκλοφόρησε δεν μας δείχνει κάτι καινούριο, αλλά μας δίνει μια σαφή εικόνα τόσο της μπροστινής όσο και της πίσω πλευράς της επερχόμενης συσκευής.


Η ουσιαστική όμως πληροφορία μας έρχεται από την ίδια εταιρεία και μέσω του official site της OnePlus στην Ινδία. Εκεί λοιπόν αναρτήθηκε teaser στο οποίο γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στην δυνατότητα λήψης slo-mo video με το OnePlus 6. Δεν γίνεται βέβαια καμία αναφορά στην ανάλυση ή στο frame rate, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα ακολουθήσει τον ανταγωνισμό που έχουν δημιουργήσει Sony και Samsung και θα δούμε δυνατότητα λήψης @960fps.


Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι τα νέα Galaxy S9 και S9+ μπορούν να τραβήξουν slow-mo videos με ανάλυση μέχρι 720p, ενώ τα Xperia XZ2 και XZ2 Premium της Sony μπορούν να φτάσουν την ανάλυση μέχρι και 1080p. Προφανώς και το OnePlus 6 θα κινηθεί κάπου εκεί ανάμεσα, αλλά θα το μάθουμε στην πορεία.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες το OnePlus 6 θα διαθέτει notched οθόνη 6.28'' με ανάλυση 2280 x 1080. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 845 συνδυασμένος με 8GB ram και αποθηκευτικό χώρο 256GB. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει dual camera setup, ενώ η μπαταρία της συσκευής θα είναι 3450mAh.

Α.δ.

#OnePlus #OnePlus6

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π