Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτη official εικόνα του OnePlus 6... σκεπασμένο από το 5T


Το OnePlus 6 παίρνει τον δρόμο του σιγά σιγά. Έναν δρόμο που καταλήγει (μάλλον) σε μια ημερομηνία, την 5η Μαΐου, τότε που θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της συσκευής. Βέβαια η OnePlus, όπως μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν, θα "παίξει" λιγάκι με την αγωνία μας, μέχρι να αποκαλυφτεί και επίσημα η νέα συσκευή.


Αυτή τη φορά η ανάρτηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και φέρει την επίσημη υπογραφή της OnePlus δείχνει 2 συσκευές, η μια είναι το OnePlus 5T, ενώ ακριβώς από κάτω φαίνεται η αριστερή πλευρά του επερχόμενου OnePlus 6. Σαφώς και η εικόνα δεν μας αποκαλύπτει και πολλά πράγματα, αλλά διακρίνουμε τον νέο σχεδιασμό όσο αφορά τις κεραίες της συσκευής, οι οποίες φαίνονται μόνο στο μεταλλικό περίβλημα και δεν αγκαλιάζουν πλέον την πλάτη της συσκευής, κάτι που ίσως να επιβεβαιώνει την χρήση γυαλιού στο πίσω μέρος.

Επιπλέον από την αριστερή πλευρά φαίνεται να λείπει το κλασσικό (για OnePlus smartphone) alert slider, το οποίο ίσως έχει τοποθετηθεί σε διαφορετική θέση. Πάντως η θέση δεν έχει μείνει κενή, αφού εκεί πλέον φαίνεται να υπάρχει το card slot.

Άλλες πληροφορίες προς το παρόν δεν μπορούμε να αντλήσουμε από την συγκεκριμένη εικόνα, ενώ γνωρίζουμε ήδη ότι μπροστά το OnePlus 6 αναμένεται με notched display. Σίγουρα τις επόμενες μέρες οι πληροφορίες αναφορικά με το επερχόμενο μοντέλο θα είναι περισσότερες και πιο κατατοπιστικές, οπότε... stay tuned!

Α.δ.

#OnePlus #OnePlus6

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π