Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το OnePlus 6 θα έχει notch display με αναλογία 19:9


Όσο περνάει ο καιρός το OnePlus 6 θα μας απασχολεί ολοένα και περισσότερο. Πληροφορίες, εικόνες, φήμες θα υπάρξουν αρκετές για το συγκεκριμένο smartphone και σίγουρα μέχρι τον Ιούνιο που αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση θα έχουμε σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη.


Πάμε τώρα στα σημερινά νέα που έχουν να κάνουν με live εικόνες του OnePlus 6. Φυσικά η αυθεντικότητα των εν λόγω εικόνων είναι αντικείμενο προς διερεύνηση, αλλά οι πηγές είναι αρκετά έμπιστες. Σίγουρα το πρώτο που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το notch στην οθόνη. Το έχουμε πει: θα χορτάσουμε notch displays μέσα στο 2018!

Επίσης κανένας δεν μπορεί να παραβλέψει ότι το OnePlus 6 (αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι αυτό απεικονίζεται στις παραπάνω εικόνες) είναι σχεδόν ίδιο με το επερχόμενο Oppo R15. Φυσικά αυτό δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, δεδομένου ότι και στο παρελθόν οι 2 εταιρείες έχουν παρουσιάσει πανομοιότυπες συσκευές, μιας και ανήκουν κάτω από την "ομπρέλα" της γνωστής εταιρείας BBK Electronics.

Σε συνέχεια των πληροφοριών που υπάρχουν για το OnePlus 6, η συσκευή αναμένεται με οθόνη 6'' και αναλογία 19:9, που σημαίνει ότι η συσκευή θα είναι λίγο ψηλότερη από το OnePlus 5T. Όμως το OnePlus 6 αναμένεται ιδιαίτερα δυνατό, καθώς κυκλοφόρησε η βαθμολογία που πήρε η συσκευή στο AnTuTu benchmark, η οποία έφτασε στα 276.510, ένα νούμερο πραγματικά εντυπωσιακό (αν και εδώ στο smartphonerz.gr δεν μας αρέσουν ιδιαίτερα αυτού του τύπου οι αξιολογήσεις).

Αναμένουμε λοιπόν το OnePlus 6, το οποίο θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή τον ερχόμενο Ιούνιο, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και ο CEO της εταιρείας, το οποίο σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες θα διαθέτει γυαλί στην πίσω επιφάνεια, ενώ θα υπάρχει και dual camera system (καλά, αυτό πλέον δεν θεωρείται και είδηση...).

Α.δ.

#OnePlus #OnePlus6

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π