Αναζήτηση
  • SZ Team©

OnePlus 6T: μεγαλύτερη οθόνη & μπαταρία, μικρότερο notch


Σήμερα το ημερολόγιο γράφει 29 Οκτωβρίου και όπως ήταν αναμενόμενο το OnePlus 6T ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Πέρασαν μόλις 6 μήνες από την ανακοίνωση του προκατόχου του, αλλά το OnePlus 6T είναι εδώ βελτιωμένο και σε επίπεδο hardware, αλλά και σε επίπεδο software.


Μικρότερο notch τύπου σταγόνα (waterdrop), μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά και in-display σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι μερικές από τις αλλαγές που φέρνει το OnePlus 6T. Από την άλλη δεν υπάρχει πια η θύρα 3.5mm για ακουστικά, αλλά η OnePlus κυκλοφόρησε τα USB-C Bullets ακουστικά με τιμή μόλις 20€ για χρήση με το OnePlus 6T, ενώ παράλληλα εφοδίασε την συσκευασία του OnePlus 6T με βύσμα USB-C to 3.5mm για εκείνους που θέλουν να συνδέουν τα παλιά τους ακουστικά με το νέο τους smartphone.

Εξωτερικά το OnePlus 6T έχει μικρότερα bezels πάνω και κάτω, κάτι στο οποίο βοήθησε και ο νέος σχεδιασμός του notch της οθόνης. Ο in-display σαρωτής, αν και δεν τον βλέπουμε, είναι τοποθετημένος στο μέσο περίπου της οθόνης, στο σημείο δηλαδή που συνήθως πηγαίνει ο αντίχειράς μας από μόνος του.

Η οθόνη του OnePlus 6T μεγάλωσε ελαφρώς και είναι 6.4'' (έναντι 6.28'' του OnePlus 6), ενώ είναι πιο ψηλή επίσης. Το bottom bezel έχει μειωθεί αισθητά. Η μπαταρία της συσκευής είναι 3700mAh, που σημαίνει ότι μεγάλωσε κατά 12% σε σχέση με τον προκάτοχο (3300mAh).

Όσοι για τις κάμερες του OnePlus 6T σε επίπεδο design δεν παρατηρείται κάποια διαφορά με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά στο software έχουν γίνει κάποιες αλλαγές. Στο πίσω μέρος υπάρχει dual camera setup με αισθητήρες 16Mp (f/1.7 - OIS) + 20Mp (f/1.7 - 2x telephoto). Μπροστά ο αισθητήρας είναι 16Mp με f/2.0.


Το dual camera setup βγάζει πλέον πολύ καλύτερες HDR φωτογραφίες λόγω του Nightscape mode, κάτι αντίστοιχο με το NIght Mode της Huawei και το Night Sight του Pixel 3.

Στο εσωτερικό του OnePlus 6T υπάρχει ο Snapdragon 845 συνδυασμένος με 6GB ή 8GB ram, ενώ το βελτιωμένο Oxygen OS προσφέρει πλέον Gaming Mode αλλά και το Smart Boost. Το Gaming mode κλειδώνει την φωτεινότητα της οθόνης κατά την διάρκεια ενός game, δίνει καλύτερη διαχείριση για τα notifications, ενώ μειώνει την χρήση της μνήμης από άλλες εφαρμογές. Το Smart Boost επιταχύνει το άνοιγμα εφαρμογών διατηρώντας ανοικτά κάποια συγκεκριμένα app data στη ram. Προς το παρόν η λειτουργία αυτή θα δουλεύει μόνο σε κάποια συγκεκριμένα games.

Το ανανεωμένο Oxygen OS βασίζεται στο Android 9 Pie με το gesture system της OnePlus, το pill gesture του Android 9, αλλά και το παλιό (πλέον) σύστημα 3-button navigation.


Το OnePlus 6T έρχεται φυσικά με Dash Charge 20W και σύμφωνα με την εταιρεία με μια μόνο φόρτιση των 30 λεπτών η συσκευή μπορεί να βγάλει μια ολόκληρη μέρα.

Πάμε τώρα και στις τιμές όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί ανα έκδοση για το OnePlus 6T:

6GB/128GB 550$

8GB/128GB 580$

8GB/256GB 630$

Η διαθεσιμότητα του OnePlus 6T ξεκινά την 1η Νοεμβρίου, αλλά Ευρώπη θα έρθει 5 μέρες αργότερα, στις 6 Νοεμβρίου.

Α.δ.

#OnePlus6T #OnePlus #Snapdragon845

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π