Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το OnePlus 6T θα ανακοινωθεί 1 μέρα νωρίτερα (29/10) λόγω... Apple


Ξέραμε ότι το OnePlus 6T θα ανακοινωθεί στις 30 Οκτωβρίου μετά και από την επίσημη επιβεβαίωση μέσω της εταιρείας. Η ημερομηνία όμως αυτή αλλάζει και πλέον το OnePlus 6T θα ανακοινωθεί 1 μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου. Ο λόγος? Η Apple. Και εξηγούμε:

Στις 30 Οκτωβρίου η Apple ανακοίνωσε event και μάλιστα στην ίδια πόλη, στη Νέα Υόρκη. Μετά από αυτό ο ίδιος ο CEO της OnePlus, εξήγησε διαδικτυακά στους φίλους της εταιρείας το λόγο για τον οποίο επέλεξε να αλλάξει την ημερομηνία παρουσίασης του OnePlus 6T, ξεκινώντας με την φράση: "we didn`t want Apple to steal out thunder".


Αναλύοντας την παραπάνω φράση ο Pete Lau εξήγησε ότι αντιλαμβάνεται το μέγεθος του brand-Apple και σαφώς δεν θα μπορούσε να τα βάλει με ένα τέτοιο μέγεθος. Για μήνες η ομάδα του εργάζεται πάνω στην καλύτερη συσκευή που θα έχει βγάλει ποτέ η OnePlus (αναφερόμενος στο 6T) και θα ήθελε κατά την παρουσίαση της να δοθεί η δέουσα προσοχή.

Κλείνοντας, ο CEO της OnePlus υποσχέθηκε επιστροφή χρημάτων σε όλους εκείνους που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο event, λόγω της αλλαγής ημερομηνίας, ενώ επίσης υποσχέθηκε πως θα καλύψει τα έξοδα που θα προκύψουν από αυτή την αλλαγή, όπως αλλαγή αεροπορικών εισιτηρίων ή αλλαγές σε κρατήσεις που έχουν γίνει σε ξενοδοχεία!

Οπότε λοιπόν αναμένουμε την 29η Οκτωβρίου για να μάθουμε τα πάντα σχετικά με το επερχόμενο OnePlus 6T.

Α.δ.

#OnePlus #OnePlus6T

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π