Αναζήτηση
  • SZ Team©

OnePlus 8 και 8 Pro: μήνες πριν τα αποκαλυπτήρια... αποκαλύπτονται!

Τι και αν η OnePlus ανακοίνωσε μερικές μόνο μέρες πριν τα 7T και 7T Pro. Η δουλειά δεν σταματά ποτέ και οι διάδοχοι ετοιμάζονται ήδη, αν και οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω μας δείχνουν ότι είναι... έτοιμοι.


Οι πηγές στις οποίες οφείλονται τα όσα θα δείτε παρακάτω (@Onleaks και CaskKaro) είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστες και φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε, έστω και αν απέχουμε χρονικά πάρα πολύ από τα επίσημα αποκαλυπτήρια.


Η αρχή θα γίνει με το OnePlus 8, το οποίο εκ πρώτης όψεως είναι αρκετά δύσκολο να το ξεχωρίσεις από το φετινό OnePlus 7 Pro και πραγματικά χρειάζεται... μικροσκόπιο για να εντοπίσεις κανείς τις διαφορές.Πρώτη και ίσως η πιο αισθητή διαφορά είναι το χρώμα. Το 7 Pro ήρθε σε μια άκρως εντυπωσιακή απόχρωση, το Nebula Blue και όσοι είχαν την τύχη να το πιάσουν ή να το δουν live μόνο καλά λόγια είχαν να πουν. Το μπλε του OnePlus 8 όμως φαίνεται κάπως διαφορετικό, πιο κοντά θα λέγαμε στο Glacier Blue του OnePlus 7T.2η αισθητή διαφορά είναι το punch-hole για την selfie camera πάνω και αριστερά. Να θυμίσουμε ότι το OnePlus 7 Pro είχε pop-up selfie cam. Αυτό λοιπόν σημαίνει περισσότερος χώρος για το 8, άρα μια πολύ καλή ευκαιρία για μεγαλύτερη μπαταρία ή ακόμα και για ασύρματη φόρτιση.


Πάμε τώρα και στο OnePlus 8 Pro, το οποίο σε μια πρώτη και γρήγορη ματιά έχει να μας προσφέρει κάτι περισσότερο στο πίσω μέρος από το... απλό 8. Τι είναι αυτό? Ένας 3D ToF αισθητήρας για έξτρα υποβοήθηση στους υπόλοιπους αισθητήρες. Επιπλέον το πάνω bezel φαίνεται να είναι μικρότερο από το αντίστοιχο στο OnePlus 8.Παρατηρώντας το USB-C και το SIM card slot διαπιστώνουμε ότι βρίσκονται ακριβώς στις ίδιες θέσεις και στις 2 συσκευές (8 και 8 Pro).


Οι πληροφορίες θέλουν την οθόνη του OnePlus 8 Pro κατά 0.15'' μεγαλύτερη από εκείνη του 8 (6.65'' έναντι 6.50''), αλλά και στις 2 περιπτώσεις το refresh rate θα είναι 90Hz.Παραδοσιακά η OnePlus ανακοινώνει τις πρώτες συσκευές του έτους κάπου μέσα στον Μάιο, άρα όπως καταλαβαίνετε έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μας. Οπότε θα δούμε και θα μάθουμε ακόμα περισσότερα για τις επερχόμενες συσκευές, αλλά όπως και να `χει μια αρχή την κάναμε.


Α.δ. + Α.δ.

#OnePlus #OnePlus8 #OnePlus8Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π