Αναζήτηση
  • SZ Team©

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου Oppo A7


Πριν μερικές μέρες η Oppo ανακοίνωσε το A7x, το οποίο αποδείχτηκε ότι ήταν μια επανέκδοση του Oppo F9 με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Και επειδή οι Κινέζοι συνηθίζουν να μας μπερδεύουν με τις ονομασίες των κινητών τους, έτσι και με το επερχόμενο Oppo A7 αρχικά θεωρήσαμε ότι θα αποτελεί μια πιο premium έκδοση του A7x. Όχι όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.


Σύμφωνα με μια λίστα που διέρρευσε και περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά του A7, η συσκευή φαίνεται να είναι αρκετά ίδια με το Oppo A5. Μπερδευτήκατε? Λογικό.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την λίστα, το Oppo A7 ανήκει ξεκάθαρα στην mid-range κατηγορία με οθόνη 6.2'' HD+ IPS. Ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 450, ενώ η συσκευή διαθέτει μπαταρία 4230mAh. Το πακέτο ram/rom Θα είναι 3GB/32GB (ενώ στο A5 ήταν αντίστοιχα 4/64). Ευτυχώς όμως υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

Εύλογα λοιπόν θα αναρωτηθεί κάποιος για την λογική επιλογής της ονομασίας της νέας συσκευής με μεγαλύτερο νούμερο σε αυτή (7 έναντι 5) αλλά έχοντας ουσιαστικά κάνει ένα μικρό downgrade σε επίπεδο χαρακτηριστικών. Το μόνο ίσως που μπορούμε να εντοπίσουμε ως βελτίωση στο A7 έναντι του Α5 είναι η selfie camera, η οποία στην περίπτωση του A7 είναι πλέον 16Mp με διάφραγμα f/2.0 (στο A5 ήταν 8Mp).

Όπως και να `χει περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις μήπως και κατανοήσουμε καλύτερα την λογική των συμπαθέστατων κατά τ`άλλα Κινέζων.

Α.δ.

#Oppo #OppoA7

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π