Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η pop-up πρόταση της Oppo θα είναι το F11 Pro με full-screen σχεδιασμό

Vivo και Oppo το τελευταίο διάστημα δουλεύουν πάνω σε smartphones με pop-up selfie camera. Και μπορεί για την Oppo να γνωρίζουμε ότι η προσπάθειά της έχει ταυτότητα, Vivo V15 Pro, του οποίου έχουμε δει εικόνες, ενώ ξέρουμε ότι στις 20 του μήνα θα πραγματοποιηθούν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια, όμως για την Oppo μέχρι και σήμερα δεν είχαμε κάτι συγκεκριμένο.Και λέμε μέχρι και σήμερα, διότι η Oppo ανάρτησε promo-poster, όπου εμφανίζεται και η συσκευή, αλλά και το όνομά της, Oppo F11 Pro. Η συσκευή διαθέτει και αυτή pop-up μηχανισμό για την selfie camera στο πάνω μέρος και η αλήθεια είναι ότι μας θυμίζει αρκετά Vivo NEX S.


Το poster όμως μας δίνει 2 ακόμα στοιχεία: "48Mp" και "Brilliant posrtrait in low light", οπότε αν τα συνδυάσουμε, τότε μπορούμε να υποθέσουμε τον αισθητήρα που θα φοράει η συσκευή και θα είναι ένας εκ των ISOCELL GM1 της Samsung ή IMX586 της Sony. Η πηγή όμως (91Mobiles) μέσω της οποία προήλθε και η παραπάνω εικόνα, ξεκαθαρίζει ότι η συγκεκριμένος αισθητήρας θα ανήκει στο dual camera setup και ότι η selfie camera θα είναι 32Mp, οπότε τα παραπάνω 2 στοιχεία μάλλον δεν συνδέονται μεταξύ τους.


Επιπλέον από το poster διακρίνουμε το dual-camera setup μαζί με το LED flash, ενώ πιο κάτω υπάρχει και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο ύπαρξης in-display σαρωτή. Όσο για το χρώμα στο οποίο απεικονίζεται η συσκευή, είναι ένα mix blue-red και προφανώς θα είναι μια από τις χρωματικές επιλογές στις οποίες θα είναι διαθέσιμο το Oppo F11 Pro.


Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για το πότε θα ανακοινωθεί η συσκευή, αλλά υποθέτουμε ότι δεν θα αργήσει δεδομένου ότι θα θέλει να ανταγωνιστεί το συντομότερο δυνατό το άλλο... pop-up Vivo V15 Pro.


Α.δ.


#Oppo #F11Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π