Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τα Selfie experts Oppo F3 Plus και F3 ανακοινώθηκαν και επίσημα


Αν και από χτες γνωρίσαμε ήδη το νέο Oppo F3 Plus, σήμερα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση και επίσημα, τόσο του F3 Plus όσο και του F3. Και ο 2 συσκευές αποτελούν μέρος της νέας Oppo`s Selfie Expert σειράς, που δίνει έμφαση που αλλού..., στην μπροστινή κάμερα.


Το F3 Plus διαθέτει unibody σχεδιασμό από αλουμίνιο και κεραία τύπου six-string με όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Στον μπροστινό μέρος θα συναντήσουμε την πολυσυζητημένη dual camera 13Mp (αισθητήρας 1/3inch και διάφραγμα f/2.0) + 8Mp (με ευρυγώνιο φακό 6 στοιχείων και 120 μοιρών). Η εφαρμογή της κάμερας διαθέτει λειτουργία Beautify 4.0, η οποία ενισχύει τον τόνο του δέρματος, αλλά και το γνώριμο πλέον bokeh effect, με το οποίο μπορούμε να θολώσουμε το φόντο των selfie φωτογραφιών μας.

Η συσκευή όμως διαθέτει και πίσω κάμερα ανάλυσης 16Mp με αισθητήρα Sony IMX398 1/2.8 inch, ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών, διάφραγμα f/1.7 και dual PDAF.

Άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι η οθονη 6'' IPS Full HD, ο επεξεργαστής Snapdragon 653, ram 4GB και rom 64GB επεκτάσιμη, μπαταρία 4000mAh με τεχνολογία VOOC για γρήγορη φόρτιση, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και Android 6.0 μέσω του ColorOS 3.0.


Η διαθεσιμότητα του Oppo F3 Plus θα ξεκινήσει από την Ινδία αρχικά, με τιμή 473$ και ημερομηνία έναρξης την 1η Απριλίου.

Για το έταιρο της παρέας F3 η εταιρεία δεν ανέφερε πολλές λεπτομέρειες παρά μόνο την μικρότερη οθόνη 5.5''. Κατά τ`άλλα διατηρεί την dual camera στο μπροστινό μέρος, ενώ η διαθεσιμότητα του F3 αναμένεται να ξεκινήσει από Μάιο.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π