Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τα χαρακτηριστικά του Oppo F3 Plus μια μέρα πριν την επίσημη παρουσίαση


Αν και η επίσημη παρουσίαση των νέων συσκευών της Oppo, F3 και F3 Plus αναμένεται επίσημα αύριο, το F3 Plus έγινε καταλάθος "επίσημο" από σήμερα. Διαθέτει dual selfie camera με δυνατότητα λήψης φωτογραφίας 120 μοιρών, έτσι ώστε να χωρέσουνε όλοι οι φίλοι μας.


Τις wide-angle selfies τις τραβάμε με την 8Mp camera. Η πίσω κάμερα είναι ανάλυσης 16Mp, αλλά με κανονικό οπτικό πεδίο. Ο αισθητήρας της πίσω κάμερας είναι Sony IMX398 1/2.8'' με διάφραγμα f/1.7. Υπάρχει dual Pixel autofocus καθώς και dual Led flash. Το όλο σύστημα το έχουμε ξανασυναντήσει και στο Oppo R9s.

Το F3 Plus διαθέτει επίσης τη λεγόμενη "six string" κεραία, η οποία αισθητικά μας δίνει ένα όμορφο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα θα μας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους με την λήψη σήματος. Η οθόνη της συσκευής είναι 6'' Full HD με προστασία Gorilla Glass 5. Η μπαταρία είναι επίσης μια από τις μεγαλύτερες, 4000mAh, ενώ υποστηρίζει VOOC φόρτιση.


Όλα τα παραπάνω συντονίζονται από τον τετρα-πύρηνο Snapdragon 653 σε συνδυασμό με πακέτο 4/64GB (ram/rom) με το αποθηκευτικό χώρο να είναι και επεκτάσιμος. Η συσκευή τρέχει Android 6.0 Marshmallow μέσω του OS 3.0.

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας που μάλλον από λάθος ανέβασε τα χαρακτηριστικά του F3 Plus μια μέρα πριν την επίσημη παρουσίαση. Τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές η σελίδα έχει ήδη κατέβει, οπότε περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για το F3 Plus αλλά και για το μικρότερο F3 αύριο, στα επίσημα.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π