Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: Oppo F3 Plus


Όπως σας ενημερώσαμε μέσα από το smartphonerz.gr (εδώ) στις 23 Μαρτίου αναμένεται η επίσημη παρουσίαση των Oppo F3 και F3 Plus. Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες και οι 2 συσκευές θα έρθουν με dual selfie camera, όπως ακριβώς και τα Vivo V5 και V5 Plus, τα οποία διαθέτουν μπροστινή dual camera 20Mp + 8Mp (V5 Plus) καθώς και flash.

Λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των F3 και F3 Plus δεν υπάρχουν επίσημα, παρά μόνο κάποιες φήμες σχετικά με το F3 Plus.


Σήμερα όμως κυκλοφόρησαν εικόνες που απεικονίζουν το κουτί του F3 Plus αλλά και προωθητικό υλικό και για τις 2 συσκευές. Από αυτές τις εικόνες φαίνεται ξεκάθαρα η dual selfie camera του F3 Plus, ενώ το home button διακρίνεται και αυτό στην μπροστινή επιφάνεια, στο κάτω μέρος της συσκευής. Λογικά εκεί θα είναι ενσωματωμένος και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο πίσω μέρος διακρίνουμε την κάμερα μάζί με το flash, ενώ σχεδιαστικά οι συσκευές θυμίζουν αρκετά σχεδιασμό Oppo , χωρίς όμως οι γραμμές της κεραίας να είναι ορατές, όπως σε παλαιότερα μοντέλα.


Σχετικά με το Oppo F3 Plus φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη 6'' Full HD με Gorilla Glass 5, ο επεξεργαστής θα είναι ο οκτα-πύρηνος Qualcomm Snapdragon 653, ενώ το πακέτο ram/rom θα είναι 4/64GB. Η συσκευή θα τρέχει το Color OS 3.0, το οποίο βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow.

Η dual selfie camera θα είναι 16Mp + 8Mp, η πίσω κάμερα 16Mp, η μπαταρία θα είναι 4000mAh και βάρος 185γρ. Τέλος, το F3 Plus θα υποστηρίζει dual SIM και συνδεσιμότητα 4G/LTE.

Α.δ.

#Oppo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π