Αναζήτηση
  • SZ Team©

Oppo F5: επίσημα με face unlock και 20Mp selfie camera με AI


Μετά από αρκετή αναμονή και πολύ κουβέντα γύρω από την συσκευή ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα το Oppo F5.


Ο διάδοχος του πετυχημένου F3 διαθέτει πλέον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και όχι μπροστά, όπως είχαμε συνηθίσει στις συσκευές της Oppo. Ο λόγος? Μα φυσικά η οθόνη των 6'' LCD 18:9, η οποία δεν άφησε και πολλά περιθώρια. Όμως οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ. Για όλους εκείνους που έχουν βαρεθεί να ξεκλειδώνουν τη συσκευή με το δάχτυλό τους, το Oppo F5 τους προσφέρει εναλλακτική, face unlock!.


Το Oppo F5 διαθέτει (κόντρα στους καιρούς) μονή κάμερα στο πίσω μέρος ανάλυσης 16Mp και με διάφραγμα f/1.8. Μπροστά όμως η κάμερα είναι ανώτερη, αφού "πιάνει" τα 20Mp με διάφραγμα f/2.0. Οι selfies φωτογραφίες με το Oppo F5 γίνονται ακόμα πιο απολαυστικές χάρη στον αρκετά μεγάλο αισθητήρα 1/2.8, αλλά και χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία με το AI beauty, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να "πειράξει" μάτια, μύτες, σαγόνια ακόμα και βλεφαρίδες. Επίσης οι selfie φωτογραφίες μπορούν να αποκτήσουν ακόμα και blur effect μέσω του Portrait mode.

Οι εκδόσεις στις οποίες θα κυκλοφορήσει το Oppo F5 θα είναι 2: 4GB ram - 32GB αποθηκευτικός χώρος και 6GB ram - 64GB αποθηκευτικός χώρος. Ο επεξεργαστής της συσκευής είναι ο 8-πύρηνος Helio P23.


Το Oppo F5 θα είναι διαθέσιμο από αύριο για προ-παραγγελία με τιμή 263€ για την έκδοση 4/32. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη βδομάδα.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π