Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το Oppo F7 Youth με AI selfie camera


Τον προηγούμενο μήνα η Oppo παρουσίασε το F7 με την εντυπωσιακή selfie camera των 24Mp. Τώρα και όπως παραδοσιακά μας έχει συνηθίσει η Oppo, ετοιμάζει μια πιο οικονομική version της προαναφερόμενης συσκευής, το Oppo F7 Youth.

Σύμφωνα με το promo video που κυκλοφόρησε, το Oppo F7 Youth θα διαθέτει μια κάμερα στο πίσω μέρος, δεν θα έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε Diamond Black απόχρωση. Πάντως οι ομοιότητες σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης είναι κάτι περισσότερο από εμφανής με το Oppo A3, το οποίο ανακοινώθηκε τέλη του περασμένου μήνα.


Αν και... Youth η νέα συσκευή της Oppo θα διαθέτει και αυτή AI selfie camera με δυνατότητα scene recognition, ενώ η τεχνολογία της κάμερας θα μπορεί να διαβάζει το πρόσωπο του χρήστη με τέτοιο τρόπο, ώστε κάθε selfie λήψη να είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη.

Επίσημα δεν υπάρχουν ακόμα δηλώσεις ή πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Oppo F7 Youth, αλλά εικάζεται ότι η συσκευή θα διαθέτει επεξεργαστή τον Helio P60 συνδυασμένο με 4GB ram. Η μπαταρία της συσκευής θα είναι 3400mAh, αλλά χωρίς την τεχνολογία VOOC για ταχεία φόρτιση, ενώ η συσκευή θα τρέχει Android Oreo 8.1 μέσω του Color OS.

Προφανώς και είναι νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε διαθεσιμότητα και τιμή του επερχόμενου Oppo F7 Youth, αλλά η λογική λέει ότι η συσκευή δεν μπορεί να κοστίζει πάνω από 250$.

Α.δ.

#Oppo #OppoF7Youth

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π