Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το Oppo Find 9 με σχεδόν bezel-less design


Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια από την παρουσίαση του κλασσικού πλέον Oppo Find 7, μια συσκευή η οποία είχε εντυπωσιάσει αρκετά. Και από τότε περιμένουμε και περιμένουμε το επόμενο flagship της εταιρείας, αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή άρχισαν να διαρρέουν φήμες για το Oppo Find 9. Ελάχιστες φωτο-διαρροές και μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά αυτής.


Σήμερα, επιτέλους κυκλοφόρησαν φωτογραφίες μέσω του γνωστού Weibo tipster @Kjuma, ο οποίος είναι αρκετά έγκυρος στις πληροφορίες που διαρρέει. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις εικόνες, οι οποίες παρεμπιπτόντως δεν μοιάζουν με καμία προηγούμενη φωτο-διαρροή, δείχνουν μια συσκευή με εντελώς bezel-less design και με μεγάλο screen to body ratio.


Βέβαια όλες οι εικόνες δείχνουν μόνο την μπροστινή πλευρά, αλλά έστω και έτσι εύκολα συμπεραίνουμε ότι δεν υπάρχει home button, τουλάχιστον όχι με την κλασσική του μορφή, ενώ ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων λογικά είναι τοποθετημένος στην πίσω πλευρά της συσκευής, εκτός και αν η Oppo χρησιμοποίησε κάποιον ultrasonic sensor, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη. Επίσης, σύμφωνα με τις εικόνες, η συσκευή φαίνεται να διαθέτει μεταλλική κατασκευή.


Τελικά δεν γνωρίζουμε ακόμα αν μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτές τις εικόνες για το τελικό προιόν Oppo Find 9 και σίγουρα η υπομονή μας αρχίζει να εξαντλείται αναφορικά με την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής. Ελπίζουμε πάντως να επιβεβαιωθουν κάποιες παλιότερες πληροφορίες που έκαναν λόγο για παρουσίαση μέσα στο καλοκαίρι. Οπότε αναμένουμε.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π