Αναζήτηση
  • SZ Team©

Oppo Find X: επίσημα με pop-up slider με 3 κάμερες και OLED οθόνη


Υπάρχει smartphone με pop-up camera το 2018? Υπάρχει και το μάθαμε μόλις σήμερα, κατά την παρουσίαση του νέου Oppo Find X. Ο περίεργος αυτός αναδυόμενος μηχανισμός κρύβει μέσα του 3 κάμερες, 2 στο πίσω μέρος (16Mp + 20Mp) και μια στο μπροστινό μέρος (25Mp), ενώ υπάρχει και λειτουργία 3D facial scanning για το ξεκλείδωμα της συσκευής.


Ο μηχανισμός αυτός μπορεί να αποκαλυφτεί μέσα σε μόλις 0.5sec. Έτσι η μπροστινή επιφάνεια είναι χαρισμένη αποκλειστικά στην οθόνη 6.4'' OLED με ανάλυση 1080p+, χωρίς notch και με πάρα πολύ μικρά bezels. Το επίσημο screen-to-body ratio είναι 92.25%, ενώ στο πίσω μέρος δεν υπάρχει τίποτα απολύτως, μιλάμε για την πιο "καθαρή" πλάτη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε smartphone, αφού οι κάμερες είναι καλά κρυμμένες μέσα στον αναδυόμενο μηχανισμό.

Πάμε τώρα και στο εσωτερικό του Oppo Find X, εκεί όπου θα βρούμε τον Snapdragon 845 συνδυασμένο με 8GB ram και 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία της συσκευής είναι 3730mAh με υποστήριξη τεχνολογίας VOOC για ταχεία φόρτιση, ενώ η συσκευή τρέχει Android Oreo 8.1 μέσω του Color OS της Oppo.


Το Oppo Find X θα είναι αρχικά διαθέσιμο σε Κίνα, Β. Αμερική και Ευρώπη, ενώ αν και δεν έγινε επίσημη αναφορά σε τιμές ακούγεται το ποσό των 700$ για την αγορά της Κίνας, οπότε... do the math!

Α.δ.

#Oppo #OppoFindX #Snapdragon845

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π