Αναζήτηση
  • SZ Team©

Παρουσιάστηκε επίσημα το Oppo R11 Plus με οθόνη 6'' και μπαταρία 4000mAh


Το έχουμε ξαναπεί, οι Κινέζοι με τις ημερομηνίες μας έχουν μπερδέψει για τα καλά. Αύριο περιμέναμε την παρουσίαση του Oppo R11 Plus, τελικά σήμερα το παρουσίασαν. Και βέβαια να σας θυμήσουμε ότι πριν λίγες μέρες περίπου είχαμε δει την επίσημη παρουσίαση του Oppo R11. Τι διαφορές έχουν όμως τα δυο μοντελα μεταξύ τους? Πάμε λοιπόν να τις δούμε.


Το R11 Plus διαθέτει μεταλλική κατασκευή με οθόνη 6'' Full HD AMOLED, διαθέτει μπαταρία 4000mAh, η οποία υποστηρίζει ταχεία φόρτιση (VOOC Flash charging). Αντίστοιχα το R11 διαθέτει οθόνη 5.5'' και μπαταρία 3000mAh. Και οι δυο συσκευές χρησιμοποιούν τον Snapdragon 660.

Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η dual camera του R11 Plus. Οι δυο αισθητήρες είναι 16Mp + 20Mp (Sony IMX398 + IMX350) με διάφραγμα f/1.7 και F/2.6 αντίστοιχα. Το συντονισμό αναλαμβάνει ο Qualcomm ISP και έτσι δίνεται η δυνατότητα για bokeh effect και portrait mode. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα για λήψη 4K video. Μπροστά συναντάμε την selfie camera με ανάλυση 20Mp και διάφραγμα f/2.0, η οποία υποστηρίζει επίσης το bokeh effect.


Πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα και την τιμή του Oppo R11 Plus δυστυχώς δεν δόθηκαν, αλλά υποθέτουμε ότι είναι θέμα ημερών να μας τα γνωστοποιήσουν.

Α.δ.

#Snapdragon660 #Oppo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π