Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτες επίσημες φωτογραφίες του επερχόμενου Oppo R11s


Η Κίνα αγαπάει πολύ Oppo και μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Πριν μερικές μέρες απολαύσαμε όλοι τον λαμπερό τρόπο με τον οποίο επέλεξαν οι υπεύθυνοι του τμήματος marketing της Oppo να διαφημίσουν το προϊόν τους τοποθετώντας στις 9 μεγαλύτερες πόλεις της Κίνας πελώρια πάνελ, όπου στο καθένα από αυτά αναγραφόταν και ένα από τα 9 βασικά χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής.

Σήμερα σειρά είχαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της επερχόμενης συσκευής. Και τι βλέπουμε σε αυτές? Τίποτα που δεν ξέραμε, αλλά σίγουρα πρόκειται για μια επιβεβαίωση όσων είχαμε διαβάσει και γράψει τις προηγούμενες μέρες.

Στο πίσω μέρος του Oppo R11s υπάρχει dual camera setup, αλλά για πρώτη φορά και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων μιας και μπροστά πλέον ο χώρος είναι αρκετά περιορισμένος λόγω... FullView display.

Επίσης βλέπουμε και τις χρωματικές αποχρώσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμη η συσκευή: Black, Gold και Red, οι οποίες αφορούν το πίσω μέρος καθώς μπροστά και στις 3 περιπτώσεις, το panel παραμένει μαύρο.

Επίσης από τις εικόνες προκύπτει ότι το Oppo R11s θα διαθέτει microUSB, κάτι που ίσως δεν θα αρέσει σε αρκετούς, μιας και σχεδόν σε οποιαδήποτε καινούρια συσκευή της κατηγορίας το USB Type-C θεωρείται δεδομένο.

Αυτά προς το παρόν και μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Oppo R11s (όχι ότι έχουν μείνει και πολλά για να μάθουμε).

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π