Αναζήτηση
  • SZ Team©

Οι Κινέζοι προμοτάρουν το Oppo R11s με στυλ και πολύ... λάμψη


'Όταν οι Κινέζοι θέλουν να προμοτάρουν ή να παρουσιάσουν μια συσκευή τότε ο πήχης ανεβαίνει ψηλά, πολύ ψηλά. Και φυσικά μιας και χτες αργά το βράδυ (ώρα Ελλάδας) πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της promotion καμπάνιας του Oppo R11s θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι στις παρακάτω φωτογραφίες του λόγου το αληθές.

Όπως διαπιστώνετε και οι ίδιοι τοποθετήθηκαν πελώρια ηλεκτρονικά panels στις μεγαλύτερες πόλεις της Κίνας και έτσι το Oppo R11s έγινε αναπόφευκτα το νέο της ημέρας. Σε κάθε μια από τις πόλεις που επιλέχτηκαν (9 στο σύνολο), εκτός από το όνομα της συσκευής το panel περιλάμβανε και ένα από τα 9 βασικά χαρακτηριστικά του Oppo R11s. Και ποιά είναι αυτά τα χαρακτηριστικά? Η full-screen οθόνη, η εξαίρετη μπαταρία, τα χρώματα της οθόνης, οι καθαρότερες φωτογραφίες σε Portrait mode, οι κάμερες των 20Mp πίσω και μπροστά, η smooth αίσθηση στην λειτουργία της συσκευής, η πολύ ισχυρή dual camera, η premium κατασκευή και οι ποιοτικές νυχτερινές φωτογραφίες. Η συσκευή ουσιαστικά είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Oppo R11 σε επίπεδο οθόνης, μπαταρίας και hardware.


Το Oppo R11s έρχεται με full-screen οθόνη παρόμοια με αυτή του Galaxy S8 (στα χαρτιά). Διαθέτει aspect ratio 18:9, είναι AMOLED, ενώ η κατασκευή είναι all-metal. Στο πίσω μέρος υπάρχει dual camera setup, ενώ ο επεξεργαστής στο εσωτερικό είναι ο Snapdragon 660 παρέα με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον η συσκευή θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση VOOC.

Α.δ.

#Snapdragon660

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π