Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το δυνατό Oppo R17 Pro έρχεται επίσημα Ευρώπη 6 Νοεμβρίου με τιμή 543€


Το εντυπωσιακό Oppo R17 Pro ανακοινώθηκε τέλη Αυγούστου. Μιλάμε για μια τελείως high-end συσκευή, η οποία όμως μέχρι και σήμερα δεν ήταν διαθέσιμη σε καμία αγορά. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει, αφού σήμερα ανακοινώθηκαν από την εταιρεία οι επίσημες ημερομηνίες διάθεσης: 1 Νοεμβρίου για την Κίνα και 6 Νοεμβρίου για την Ευρώπη, αφού η συσκευή θα κυκλοφορήσει επίσημα πλέον και στα μέρη μας, σχεδόν...


Για κάποιον λόγο που μόνο η Oppo γνωρίζει, η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με ελαφρώς διαφοροποιημένη ονομασία: Oppo RX17 Pro. Πάντως με όποια ονομασία και αν την βρείτε τα δυνατά χαρακτηριστικά της δεν διαφέρουν. Οπότε σας θυμίζουμε ότι μιλάμε για μια συσκευή με under-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, επεξεργαστή Snapdragon 710 συνδυασμένο με 8GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η οθόνη είναι 6.4'' AMOLED με ανάλυση 1080 x 2340, ενώ υπάρχει και notch-σταγόνα στο πάνω μέρος.

Ένα επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό της συσκευή είναι η τεχνολογία ταχείας φόρτισης SuperVOOC 50W, που φορτίζει την μπαταρία των 3700mAh από 0% έως 40% σε μόλις 10 λεπτά! Και φυσικά μην ξεχάσουμε το triple-camera setup στο πίσω μέρος με δυνατότητα λήψης 3D photos.

Η τιμή του Oppo RX17 Pro στην Ευρώπη θα είναι 543€ και σίγουρα αξίζει τα λεφτά του μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Α.δ.

#Oppo #OppoR17Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π