Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το budget-phone Oppo Realme 2 έρχεται στις 28 Αυγούστου


Το Oppo Realme 1 ανακοινώθηκε τον Μάιο που μας πέρασε και μπορεί να θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα υπάρξει διάδοχος, αλλά σίγουρα δεν τον περιμέναμε και τόσο νωρίς. Συγκεκριμένα το Oppo Realme 2 φαίνεται ότι είναι έτοιμο και η ανακοίνωσή του δεν πρέπει να απέχει και πολύ.


Σήμερα όμως η Oppo, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, φρόντισε να ανεβάσει μερικά teasers για το επερχόμενο Realme 2, αλλά ταυτόχρονα να ανακοινώσει και την ημερομηνία παρουσίασης της συσκευής, η οποία θα είναι τελικά η 28η Αυγούστου.


Επιπλέον, από τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για το Realme 2 είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του, η οποία θα είναι 4230mAh, που σημαίνει ότι αυξήθηκε κατά 28% σε σχέση με τον προκάτοχό του (3410mAh). Η οθόνη του Realme 2 αναβαθμίζεται και αυτή και ακολουθώντας τα σημεία των καιρών γίνεται... notched.


Σε μια βδομάδα λοιπόν από σήμερα θα μάθουμε τα πάντα για το Realme 2 και το βασικότερο, αν θα παραμείνει στην κατηγορία budget-phone όπως και το Realme 1, δεδομένου ότι έχουν γίνει κάποιες σημαντικές προσθήκες, όπως για παράδειγμα η dual camera, αλλά και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, στοιχεία τα οποία απουσίαζαν από το Realme 1.

Α.δ.

#Oppo #OppoRealme2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π