Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Oppo μας προετοιμάζει για τα R15 και R15 Plus με notch display


Ήταν Νοέμβριος του 2017 όταν η Oppo παρουσίαζε το R11s και τώρα, φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή ή έστω πλησιάζουμε στην παρουσίαση του επόμενου flagsip της εταιρείας, το οποίο θα είναι το R15, ενώ θα υπάρξει και μια Plus έκδοση.


Η πληροφορία έρχεται κατευθείαν από την εταιρεία μέσω ανάρτησης που έκανε στον official λογαριασμό της στο Weibo και ουσιαστικά μας δείχνει render της νέας συσκευής. Πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή μας? Τι άλλο, το notch στην μπροστινή οθόνη, αλλά και τα σχεδόν αόρατα bezels στις πλαϊνές πλευρές.

Έτσι, η Oppo θα είναι η επόμενη εταιρεία που θα μπει στην λίστα με τους κατασκευαστές που δημιουργούν smartphones με notch display. Βέβαια η αρχή έγινε με το Essential Phone και το Sharp Aquos S2, αλλά η Apple το έκανε πιο δημοφιλές μέσω του iPhone X. Φυσικά στο MWC 2018 είδαμε και την προσπάθεια της Asus με το Zenfone 5.

Προφανώς και είναι ακόμα νωρίς για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Oppo R15 και R15 Plus, αλλά λογικά θα δούμε τις συσκευές με πιο πρόσφατους Snapdragon 700-series επεξεργαστές, οι οποίοι έχουν σαφή προσανατολισμό στις AI λειτουργίες και δυνατότητες που πλέον θα αποτελέσουν το τελευταίο trend στον χώρο των smartphones.

Α.δ.

#Oppo #OppoR15

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π