Αναζήτηση
  • SZ Team©

Oukitel K10: οθόνη 18:9, 4 κάμερες, μπαταρία θηρίο και... δέρμα


Το τελευταίο δημιούργημα της Oukitel είναι το K10 και βασικό του χαρακτηριστικό του είναι η πολύ μεγάλη μπαταρία, αλλά και η ταχύτητα με την οποία αυτή φορτίζεται. Πάμε όμως να γνωρίσουμε καλύτερα την mid-range πρόταση της Oukitel.


Το K10 είναι ένα μείγμα από μέταλλο και αληθινό δέρμα σε glossy black απόχρωση. Την βαριά δουλειά έχει αναλάβει ο Helio P23 της MediaTek, χρονισμένος στα 2.0GHz και συνδυασμένος με 6GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η οθόνη είναι 6'' με αναλογία 18:9 LCD και ανάλυση 1080 Χ 2160.

Το Oukitel K10 διαθέτει 4 κάμερες στο σύνολο. Στο πίσω μέρος υπάρχουν 2 αισθητήρες 21Mp + 8Mp, ενώ μπροστά οι αισθητήρες είναι 13Mp + 8Mp. Και στις 2 περιπτώσεις οι βοηθητικοί αισθητήρες εξυπηρετούν στην αποτύπωση του βάθους στις φωτογραφίες, γνωστό και ως Portrait mode.

Πάμε τώρα και στο highlight της συσκευής που δεν είναι άλλο από την θηριώδη μπαταρία των 11000mAh, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να δώσει ζωή στην συσκευή μέχρι και 3 μέρες με αρκετά βαριά χρήση, ενώ σε πιο light καταστάσεις η διάρκεια μπορεί να φτάσει και την μια βδομάδα. Νούμερα που πραγματικά ακούγονται εξωπραγματικά σε σύγκριση με το σύνολο των smartphones που κυκλοφορούν εκεί έξω. Οπότε έχει λογική αυτό που λέγεται για το Oukitel K10, ότι δηλαδή μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως powerbank για να δώσει ζωή και σε άλλες συσκευές.

Και φυσικά μια μεγάλη μπαταρία δεν λέει και πολλά αν δεν συνοδεύεται από τεχνολογία ταχείας φόρτισης. Και το Oukitel K10 καλύπτει και αυτό το χαρακτηριστικό. Με τον φορτιστή 5V/5A που διαθέτει μπορεί να ολοκληρώσει μια πλήρη φόρτιση (0% - 100%) σε μόλις 2μιση ώρες, νούμερο πραγματικά αξιοθαύμαστο αν αναλογιστούμε την χωρητικότητα της μπαταρίας.

Για όσους ψηθήκατε με την συγκεκριμένη συσκευή μπορείτε να την αποκτήσετε μέσω του official site της Oukitel με 249.99$ που είναι promo-price και ισχύει μέχρι και 29 Ιανουαρίου, αφού μετά η τιμή θα διαμορφωθεί στα 299.99$.

Α.δ.

#Oukitel

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π