Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Oukitel ετοιμάζει το K4000 Plus με έμφαση στην ιδιωτικότητα του χρήστη


Γράψαμε πριν μερικές μέρες σχετικά με την υπερδραστήρια Oukitel, που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει συνεχώς νέες συσκευές. Και κάπως έτσι οι Κινέζοι αποφάσισαν να αναβιώσουν το παλαιότερο Κ4000 μοντέλο και ακολουθώντας τη συνήθη τακτική όσο αφορά την ονομασία, ετοίμασαν το νέο Oukitel K4000 Plus.


Αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την νέα συσκευή, γνωρίζουμε ότι τα βασικά της στοιχεία θα είναι η ασφάλεια και η προστασία της ιδιωτικής ζωής. Σύμφωνα με πηγές μέσα από την Oukitel, ετοιμάζουν ένα νέο λειτουργικό σύστημα OS Oukitel για το K4000 Plus, το οποίο θα διαθέτει ένα ειδικό τμήμα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Το σύστημα αυτό θα είναι ανεξάρτητο από το κανονικό λειτουργικό της συσκευής και έτσι ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκευέι όλα τα ιδιωτικά του αρχεία, μηνύματα, αρχεία κλήσεων και άλλα σε αυτό. Το ειδικό αυτό τμήμα δεν θα φαίνεται πουθενά και πρόσβαση θα μπορεί να έχει μόνο ο χρήστης μέσω μυστικής εντολής από το πληκτρολόγιο της συσκευής. Στο παρακάτω video μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη δυνατότητα της συσκευής.


Συμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω το Oukitel K4000 Plus φαντάζει ιδανικό για όλους εκείνους που νιώθουν ανασφάλεια με την ιδιωτικότητα της συσκευής τους και των αρχείων που αυτή περιέχει. Όσο για τα λοιπά χαρακτηριστικά της συσκευής προς το παρόν δεν υπάρχει καποια πληροφορία, εκτός του ότι το νέο K4000 Plus θα συνεχίσει την παράδοση των Plus συσκευών της εταιρείας διαθέτοντας αρκετά ανθεκτική οθόνη. Stay tuned λοιπόν, εδώ στο smartphonerz.gr, προκειμένου να ενημερωθείτε για οτιδήποτε νεώτερο σχετικά με την νέα "Safe & Tough" συσκευή της Oukitel.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π