Αναζήτηση
  • SZ Team©

Oukitel K6000 Plus: ο "Κατακτητής" με την μπαταρία των 6000mAh


Νωρίτερα αυτό το μήνα, στα πλαίσια του MWC στη Βαρκελώνη, η Oukitel παρουσίασε το νέο Κ6000 Plus. Η συσκευή προσέλκυσε τον ενδιαφέρον αρκετών ανθρώπων που παραβρέθηκαν στο event λόγω της τεράστιας μπαταρίας των 6000mAh που διαθέτει, αλλά και του ωραίου σχεδιασμού της. Σήμερα η Oukitel προέβη στην δημοσιοποίηση κάποιων επιπλέον χαρακτηριστικών της συσκευής, οπότε πάμε να ρίξουμε μια ματιά.


Η νέα συσκευή της Oukitel, το Κ6000 Plus έρχεται με τον χαρακτηρισμό "Κατακτητής", το οποίο σημαίνει πως η εταιρεία φιλοδοξεί να κερδίσει νέους πελάτες στην "αρένα" της αγοράς smartphones. Και πάνω σε αυτό η εταιρεία τονίζει την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του K6000 Plus από τον προκάτοχο K6000 Pro, καθώς και την ελαφρύτερη κατασκευή αυτού.

Το K6000 Plus θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 12V/2A, ενώ η συσκευή θα φορτίζει πλήρως σε 1 ώρα και 40 λεπτά, χρόνος πραγματικά αξιοσημείωτος δεδομένης της τεράστιας χωρητικότητας της μπαταρίας.


Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων της συσκευής βρίσκεται στο μπροστινό μέρος μαζί με το home button, ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε την κάμερα και το Led flash. Ο επεξεργαστής είναι ο οκτα-πύρηνος MediaTek MT6750, ενώ η συσκευή τρέχει Android 7.0 Nougat. Πάντως με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν γίνει φαίνεται να γίνεται αρκετά καλύτερη διαχείριση της κατανάλωσης της μπαταρίας. Επιπλέον ο σχεδιασμός του K6000 Plus έχει επαναπροσδιοριστεί και το αποτέλεσμα πραγματικά είναι πολύ όμορφο.

Η διαθεσιμότητα της συσκευής αναμένεται κάπου στα τέλη του μήνα, χωρίς όμως ακόμα να γνωρίζουμε τιμή.

Α.δ.

#Oukitel

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π