Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Oukitel Mix 2 κοντράρεται στα ίσια με το Xiaomi Mi Mix 2


Το νέο flagship της Oukitel είναι το MIX 2 και είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά. Η συσκευή έχει tri-bezel-less σχεδιασμό και θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι ομοιότητες με το Xiaomi Mi Mix 2 είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.


Σίγουρα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό, δεδομένου ότι το Oukitel Mix 2 "δανείζεται" αρκετά από τα στοιχεία του Mi Mix 2, όπως για παράδειγμα την οθόνη 5.99'' Full HD με αναλογία 18:9 ή τη selfie camera, η οποία είναι τοποθετημένη στο ίδιο ακριβώς σημείο, στο κάτω μέρος της μπροστινής επιφάνειας. Υπάρχουν όμως και αρκετές διαφορές μεταξύ των 2 μοντέλων τόσο σε επίπεδο design όσο και σε επίπεδο υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ένα video, το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο και ουσιαστικά αποτελεί ένα συγκριτικό τεστ μεταξύ Oukite MIX 2 και Xiaomi Mi Mix 2. Μεταξύ άλλων γίνεται μια σύγκριση στο interface των 2 συσκευών, στην ταχύτητα με την οποία ανοίγουν οι εφαρμογές και στο γυροσκόπιο.


Σίγουρα το Oukitel MIX 2 δεν περνάει απαρατήρητο, ενώ ακόμα πιο δελεαστικό το κάνει η τιμή του, αφού μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω gearbest.com με μόλις 230€ με τις πρώτες αποστολές να έχουν προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου.

Α.δ.

#Oukitel #OukitelMix2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π