Αναζήτηση
  • SZ Team©

η Panasonic παρουσίασε τα νέα Eluga Pulse και Eluga Pulse X


Η Panasonic (ναι! υπάρχει ακόμα) παρουσίασε 2 νέες συσκευές σε event στην Ινδία, το Eluga Pulse και το Eluga Pulse X. Και οι 2 συσκευές έχουν μεταλλικό σχεδιασμό, διαθέτουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και είναι πολύ προσιτές καθώς το Pulse κοστίζει 145$ και το Pulse X 164$. Για να δούμε όμως αν οι 2 αυτές συσκευές αξίζουν τα λεφτά τους:


PANASONIC ELUGA PULSE


Το μικρότερο εκ των δυο διαθέτει οθόνη 5'' με προστασία Asahi Dragon τrail Glass και τροφοδοτείται από τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz με μόλις 2GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο και επεκτάσιμο μέχρι 128GB μέσω microSD. Υποστηρίζει Dual SIM και τρέχει Android 6.0 Marshmallow. Η πίσω κάμερα είναι ανάλυσης 13Mp με τριπλό ELD flash, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι 5Mp. Υποστηρίζει δίκτυα 4G και σύνδεση VoLTE, ενώ άλλες επιλογές συνδεσιμότητας είναι WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, ενώ η μπαταρία είναι αρκετά μικρή, μόλις 2000mAh.

PANASONIC ELUGA PULSE X


Το μεγαλύτερο από τα δυο διαθέτει οθόνη 5.5'' με παρόμοια χαρακτηριστικά όπως το απλό Pulse, όμως εδώ η ram ανεβαίνει στα 3GB. Επίσης και η μπαταρία είναι αναβαθμισμένη και είναι 3000mAh. Κατά τ` άλλα δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση με το μικρότερο μοντέλο.

Α.δ.

#Panasonic

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π