Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Panasonic ετοιμάζει το πρώτο της bezel-less smartphone, το Eluga C


Φαίνεται ότι στο παιχνίδι των bezel-less συσκευών μπαίνει και η Panasonic, έστω και καθυστερημένα. Οι πληροφορίες λένε ότι η εταιρεία ετοιμάζει το Eluga C, το οποίο θα διαθέτει bezel-less design και θα το γνωρίσουμε επίσημα στις 29 Νοεμβρίου.

Νωρίτερα η Panasonic είχε επιβεβαιώσει ότι μέσα στον μήνα σκοπεύει να παρουσιάσει full screen συσκευή με την ανάρτηση official teaser, οπότε όλα τα κομμάτια μπαίνουν σιγά σιγά στη θέση τους.


Πολλές πληροφορίες σχετικά με την νέα συσκευή της Panasonic δεν υπάρχουν, αλλά αναμένεται σίγουρα με tri-bezel-less σχεδιασμό, κάτι που προκύπτει από την παραπάνω εικόνα και που θα παραπέμπει αρκετά στο Sharp Aquos.

Σύμφωνα και με το official teaser που κυκλοφόρησε, το Eluga C αναμένεται με σχεδόν ανύπαρκτα bezel στο πάνω μέρος, ενώ κάτω θα υπάρχει χώρος αρκετός για να φιλοξενήσει το home-button με ενσωματωμένο το fingerprint και την selfie camera μαζί με το LED flash, ένα concept που θυμίζει αρκετά Xiaomi Mi Mix 2.

Το Panasonic Eluga C θα τρέχει out of the box Android 7.0, ενώ είναι αρκετά πιθανό στη συσκευή να ενσωματωθεί και η ψηφιακή βοηθός της Panasonic, Arbo AI.

Αν δεν υπάρξει κάποια άλλη σημαντική πληροφορία για την επερχόμενη συσκευή της Panasonic θα ξανασχοληθούμε μαζί της στα επίσημα αποκαλυπτήρια, στις 29 Νοεμβρίου.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π