Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή δείχνει το Meizu 16 με under-display σαρωτή


Το Meizu 16 είναι μια συσκευή που μας έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα σε επίπεδο πληροφοριών. Δια στόματος του CEO της εταιρείας έχουμε μάθει αρκετά πράγματα, όπως για παράδειγμα το σύστημα vapor chamber που θα διαθέτει η συσκευή για τον έλεγχο θερμοκρασίας του Snapdragon 845, καθώς και το ιδιαίτερα υψηλό screen-to-body ratio που θα έχει το Meizu 16. Επιπλέον γνωρίζουμε και την ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσης, η οποία είναι η 26η Αυγούστου.


Σήμερα όμως μια νέα φωτο-διαρροή έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο και ουσιαστικά επιβεβαιώνει μια ακόμα φήμη γύρω από το Meizu 16 και πιο συγκεκριμένα την πιθανότητα ύπαρξης under-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η εικόνα δείχνει το "μεγάλο" Meizu 16 δίπλα ακριβώς από μια πιο... lite έκδοση. Φαίνεται ξεκάθαρα η τεχνολογία του under-display σαρωτή στο Meizu 16 στα αριστερά.

Όλα αυτά συντελούν στο να χαρακτηρίσουμε το επερχόμενο Meizu 16 ως μια αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή. Φτάνει βέβαια στην επίσημη ανακοίνωση της συσκευής να επιβεβαιωθούν όλα τα προαναφερόμενα και σε συνδυασμό με την (παραδοσιακά) χαμηλή τιμή της συσκευής να δημιουργήσουν μια δυνατή vfm πρόταση.

Α.δ.

#Meizu #Meizu16

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π