Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το Meizu Pro 7 με κυρτή οθόνη αλα Galaxy S7 Edge


Η Meizu έχει κατορθώσει να παράγει νέα smartphones σε διάστημα από 3 εώς 6 μήνες. Η παραγωγική της λειτουργία φαίνεται να λειτουργεί άψογα και τώρα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ετοιμάζει το νέο Meizu Pro 7. Μάλιστα, σήμερα κυκλοφόρησε μια φωτογραφία όχι ιδιαίτερα καλής ανάλυσης, όπου δείχνει το υποτιθέμενο πρωτότυπο Pro 7.


Η λήψη δεν είναι καλή, όμως μπορούμε να διακρίνουμε την κυρτή οθόνη που μοιάζει αρκετά στο Samsung Galaxy S7 Edge. Επίσης όπως μπορείτε να διακρίνετε και εσείς, στην πλαινή πλευρά της οθόνης εμφανίζονται συντομεύσεις από εφαρμογές, κάτι που δείχνει πως η Meizu θέλει να επωφεληθεί στο έπακρο τις δυνατότητες της κυρτής οθόνης.

Η κατασκευή πρέπει να είναι μεταλλική, ενώ σύμφωνα και με παλαιότερες φήμες, η οθόνη του Pro 7 θα είναι 5.7'' με ανάλυση 4Κ, η κάμερα θα είναι ανάλυσης 12Mp και θα διαθέτει 8GB ram. Ο επεξεργαστής θα είναι μάλλον ο MediaTek Helio X30, αν και αρκετά έχουν ακουστεί και για τον Kirin 960, αν και αυτός μέχρι στιγμής τροφοδοτεί αποκλειστικά Huawei συσκευές, οπότε ο MediaTek φαίνεται να κερδίζει έδαφος.

Η Meizu μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει τις high-end συσκευές της κατά το δεύτερο τρίμηνο του κάθε έτους, οπότε κάπου μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου ίσως δούμε το Pro 7 να γίνεται επίσημο.

Α.δ.

#MeizuPro7

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π