Αναζήτηση
  • SZ Team©

Εικόνες από τα επερχόμενα Google Pixel 2 και Pixel XL 2


Μεγάλη μέρα η αυριανή (4/10) καθώς περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση των Google Pixel 2 και Pixel XL 2. Και όπως θα έχετε διαπιστώσει τις τελευταίες μέρες, το διαδιίκτυο έχει κατακλειστεί από εικόνες των επερχόμενων μοντέλων. Κάποιες από αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, κάποιες άλλες πάλι όχι. Γι`αυτό και το Smartphonerz επιλέγει πότε θα "μπει στο παιχνίδι".

Σήμερα λοιπόν, κυκλοφόρησαν νέες εικόνες από τα επερχόμενα Pixel μέσω του γνωστού και αξιόπιστου Evan Blass και φαίνεται ξεκάθαρα το design των συσκευών. Στο μεν Pixel XL 2 διακρίνονται αρκετά μειωμένα bezels, στο Pixel 2 όμως τα bezels είναι αρκετά μεγαλύτερα, κάτι που πλέον στς μέρες μας δεν αρέσει ιδιαίτερα, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με flagship.

Όσο μπορούμε να είμαστε σίγουροι βάσει των εικόνων, το Pixel XL 2 φαίνεται να διαθέτει οθόνη 6'' με αναλογία 18:9 και ανάλυση QHD+. Το Pixel 2 θα έχει ανάλυση Full HD. Και οι 2 συσκευές θα διαθέτουν στέρεο ηχεία ενσωματωμένα στην μπροστινή επιφάνεια.

Άλλα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ο επεξεργαστής Snapdragon 835, τα 4GB ram που θα συνδυάζονται με αποθηκευτικό χώρο 64GB ή 128GB. Επίσης ο πίσω αισθητήρας θα έχει ανάλυση 12Mp.

Όσο για τις τιμές των νέων μοντέλων αυτές διαμορφώνονται ως εξής: το Pixel 2 θα κοστίζει 650$/750$ ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο, ενώ αντίστοιχα το Pixel XL 2 850$/950$. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαθέσιμότητα του Pixel 2 θα ξεκινήσει από τις 19 Νοεμβρίου, ενώ για το Pixel XL 2 στις 15 Νοεμβρίου.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π