Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Google παρουσιάζει στις 4 Οκτωβρίου τα Pixel 2 και Pixel XL 2


Διανύουμε ήδη το τελευταίο 4μηνο του 2017 και το μυαλό των περισσοτέρων έχει ξεκινήσει ήδη τις απολογιστικές σκέψεις. Τι νέο από πλευράς τεχνολογίας μας έφερε το 2017, πόσες από τις καινούριες συσκευές που παρουσιάστηκαν μέσα στο έτος εντυπωσίασαν και άλλα τέτοια. Η λίστα όμως δεν έχει κλείσει ακόμα, το παζλ περιμένει τα τελευταία κομμάτια για να ολοκληρωθεί. Και ένα από αυτά τα κομμάτια δεν είναι άλλο από τις νέες συσκευές της Google, Pixel 2 και Pixel XL 2.

Μια τεράστια αφίσα στην πόλη της Βοστώνης μας προετοιμάζει για event που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου και λογικά εκεί περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση των 2 συσκευών. Επιπλέον στην αφίσα υπάρχει και το εξής μήνυμα: "Ask more from your phone", κάτι που ουσιαστικά επιβεβαιώνει την ανακοίνωση των 2 νέων Pixel συσκευών.


Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, την κατασκευή του Pixel 2 αναλαμβάνει και πάλι η HTC (όπως και το 2016 με τα Pixel και Pixel XL). Για το Pixel 2 περιμένουμε οθόνη 5'' Full HD και επεξεργαστή τον Snapdragon 835 σε συνδυασμό με GPU Adreno 540 και 4GB ram. Για τον αποθηκευτικό χώρο του Pixel 2 οι επιλογές θα είναι μεταξύ 64GB και 128GB.

Στο πίσω μέρος θα υπάρχει μονή κάμερα με αισθητήρα 12Mp με υποστήριξη EIS για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον η συσκευή θα διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό, ενώ θα υπάρχει και η λειτουργία Always-on-Display. Αυτό που δεν θα υπάρχει πλέον στο Pixel 2 είναι η θύρα ακουστικών 3.5mm, αλλά λογικά στη συσκευασία θα υπάρχει USB-C to 3.5mm dongle οπότε μικρό το κακό. Το Pixel 2 θα έχει προεγκατεστημένο το Android 8.1 Oreo, όπως και την εφαρμογή Google Lense AI powered.

Για το Pixel XL 2 τον σχεδιασμό αλλά και την υλοποίηση τα έχει αναλάβει η LG και πληροφορίες λένε ότι το τελικό αποτέλεσμα παραπέμπει αρκετά στο LG V30. Το higher-end μοντέλο θα έχει σαφώς μικρότερα bezels από το Pixel 2, αλλά σε επίπεδο specs οι ομοιότητες μεταξύ των 2 μοντέλων θα είναι αρκετές.

Αναμένοντας λοιπόν την 4η Οκτωβρίου και ελπίζοντας σε κάποιες έγκυρες και αξιόπιστες φωτο-διαρροές ώστε να μειωθεί η αγωνία μας.


Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π