Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το Google Pixel 3 XL με notch και μονή κάμερα


Ένα από τα δυνατά flagships το οποίο αναμένουμε για μέσα στο 2018 είναι και το Google Pixel 3 XL, του οποίου πριν λίγο καιρό είχαμε δει τα πρώτα renders. Αυτή τη φορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες εικόνες αρκετά ευκρινείς που μας αποκαλύπτουν (ή και επιβεβαιώνουν) κάποια στοιχεία για το επερχόμενο smartphone.

Τα βασικά στοιχεία που προκύπτουν από τις εικόνες είναι η notched οθόνη, αλλά και η μονή κάμερα στο πίσω μέρος. Ο σχεδιασμός εξακολουθεί να είναι dual glass με μεταλλικό πλαίσιο ανάμεσα.

Το περσινό Pixel 2 XL διαθέτει OLED οθόνη, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση αν θα εξακολουθήσει να υφίσταται η ίδια τεχνολογία και στο φετινό Pixel 3 XL. Η λογική πάντως λέει τόσο το πιο μικρό Pixel 3, αλλά και το Pixel 3 XL θα διαθέτουν την power-efficient οθόνη που μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά την εικόνα που μας αποκαλύπτει το πίσω μέρος του Pixel 3 XL θα διαπιστώσουμε πάνω στο αυτοκόλλητο την κωδική ονομασία "EVT 1.0". Για όσους δεν το γνωρίζουν ο συγκεκριμένος κωδικός αφορά μια και μοναδική πρωτότυπη συσκευή, όπου γίνεται η συνδεσμολογία των υλικών (εξωτερικά και εσωτερικά) προκειμένου μετά να ξεκινήσει η μαζική παραγωγική διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι το τελικό προϊόν ίσως διαφοροποιείται σε κάποια σημεία από αυτό που είδαμε παραπάνω, αλλά τα βασικά του σημεία, δηλαδή notch και μονός αισθητήρας στο πίσω μέρος παραμένουν ως έχουν.

Α.δ.

#Google #GooglePixel3XL

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π