Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Pocophone F1 αν και πλαστικό αντέχει σχεδόν... τα πάντα


Το Pocophone F1 της Xiaomi ανακοινώθηκε τέλη Αυγούστου και εντυπωσίασε λόγο των πολύ καλών χαρακτηριστικών για mid-range συσκευή. Και φυσικά, όπως μας έχει συνηθίσει η Xiaomi, όλα αυτά σε ένα πλήρως οικονομικό πακέτο. Αλλά ο χαρακτηρισμός "οικονομικό" πολλές φορές κρύβει κάποιες αδυναμίες ώστε να μειωθεί το κόστος. Για παράδειγμα το Pocophone F1 είναι κατασκευασμένο εξ`ολοκλήρου από πλαστικό. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό όσο αφορά την ανθεκτικότητα της συσκευής? Η απάντηση δίνεται από που αλλού, από τον γνωστό "βασανιστή κινητών" JerryRigEverything.


Προς έκπληξη όλων το Pocophone F1 τα πήγε περίφημα στις εξοντωτικές διαδικασίες στις οποίες υπεβλήθη. Αν και πλαστικό, το Pocophone F1 δεν λυγίζει, διαθέτει πολύ ανθεκτική - στιβαρή κατασκευή και βάζει κάτω πολλούς ανταγωνιστές φτιαγμένους από αλουμίνιο και ατσάλι. Εκεί που δεν τα πήγε και τόσο καλά (όπως ήταν αναμενόμενο), ήταν στην αντοχή σε γρατζουνιές, αφού αποδείχτηκε αρκετά ευαίσθητο. Οπότε το Pocophone F1 ποτέ στην ίδια τσέπη με κλειδιά ή κέρματα.


Πάντως το πιο καλό σημείο της όλης διαδικασίας ήταν το τεστ αντοχής της οθόνης, εκεί που το Pocophone F1 τα πήγε περίφημα. Η οθόνη άντεξε μέχρι το βαθμό 6 (Moh`s scale) σε επίπεδο γρατζουνιάς, ενώ ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων αποδείχτηκε... άτρωτος.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiPocophoneF1

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π