Αναζήτηση
  • SZ Team©

Press images δείχνουν το notch τύπου waterdrop του Huawei Mate 20


Δεν έχουν μείνει και πολλά απόκρυφα σημεία για το Mate 20 Pro, το οποίο θα ανακοινωθεί στις 16 Οκτωβρίου. Βέβαια δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το Mate 20, το οποίο είναι σαφώς λιγότερο διαφημισμένο. Σήμερα όμως έχει την τιμητική του.


Στο διαδίκτυο αναρτήθηκαν official press images που μας δείχνουν το Mate 20. Σαφώς και η ομοιότητα του με το Mate 20 Pro είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, αλλά υπάρχουν και κάποιες διαφοροποιήσεις με πιο σημαντική εκείνη του notch. Στο Mate 20 το notch είναι τύπου waterdrop, ενώ στο Mate 20 Pro είναι πιο πλατύ. Λογική η ύπαρξη αυτής της διαφοράς μιας και το Mate 20 δεν θα διαθέτει τον αισθητήρα που θα συναντήσουμε στην Pro έκδοση για 3D face recognition.

Επίσης από τις πληροφορίες προκύπτει ότι το Mate 20 θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από εκείνη του Pro. Συγκεκριμένα το Mate 20 θα έχει οθόνη 6.43'' με ανάλυση 1080 x 2244, ενώ η έκδοση Pro θα έχει οθόνη curved 6.3''.

Άλλη μια διαφορά μεταξύ των 2 μοντέλων εντοπίζουμε στο πίσω μέρος και συγκεκριμένα στο triple-camera setup. Στο Mate 20 Pro το LED flash βρίσκεται πάνω αριστερά στο setup, στην περίπτωση του Mate 20 το LED flash είναι πάνω δεξιά. Προφανώς και η Huawei επέλεξε αυτή την τοποθέτηση προκειμένου να είναι πιο ευδιάκριτη η διαφοροποίηση των 2 μοντέλων.

Τα υπόλοιπα (όσα έχουν απομείνει δηλαδή) στις 16 του μήνα, so... stay tuned!

Α.δ.

#Huawei #HuaweiMate20 #HuaweiMate20Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π