Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: τα επερχόμενα Moto C, Moto C Plus, Moto E4 και Moto Z2


Η Motorola το τελευταίο διάστημα έχει τραβήξει τα φώτα της διασημότητας πάνω της. Η αρχή έγινε με ένα video που κυκλοφόρησε η Motorola για να γιορτάσει τα 44 χρόνια ζωής της εταιρείας. Στο video αυτό δόθηκε έμφαση σε κάποιες ακυκλοφόρητες συσκευές της εταιρείας.

Σήμερα η Motorola εξακολουθεί να μονοπωλεί, αυτή τη φορά λόγω κάποιων φωτο-διαρροών. Σε αυτές τις φωτογραφίες εμφανίζονται επερχόμενα μοντέλα, όπως το Moto C, Moto C Plus, Moto E4, Moto Z2. Ας ξεκινήσουμε με τη σειρά C.

Moto C και Moto C PlusΟι συγκεκριμένες συσκευές ανήκουν στην προσιτή κατηγορία. Ένα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι το Moto C Plus είναι πιο λεπτό από το Moto C.Και στις 2 συσκευές όμως παρατηρούμε μια μικρή καμπούρα που υπάρχει στην πλάτη τους, στο σημείο που βρίσκεται η κάμερα. Και οι δυο συσκευές έχουν capacitive πλήκτρα πλοήγησης, ηχείο στο πίσω μέρος και flash στο μπροστινό. Δεδομένου ότι δεν διακρίνουμε κάποια διαφορά στο μέγεθος και των 2 οθονών, το Plus θα έχει μάλλον πιο δυνατά χαρακτηριστικά, όπως πχ καλύτερο επεξεργαστή ή περισσότερη ram.

Moto E4


Ο σχεδιασμός του Moto E4 φαίνεται να ξεφεύγει λίγο από τα σχεδιαστικά πρότυπα της Motorola. Σύμφωνα με τις "ταινίες" της κεραίας στο πίσω μέρος, φαίνεται μεταλλική κατασκευή. Μάλιστα αυτές οι ταινίες μοιάζουν σαν να είναι από γυαλί ή έστω κάτι που μοιάζει με γυαλί.

Κατά τ` άλλα το Ε4 διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος, ενώ και πάλι συναντάμε flash για πιο φωτεινές selfie φωτογραφίες, ενώ και πάλι το ηχείο της συσκευής βρίσκεται στην πλάτη αυτής, αν και θεωρούμε ότι αυτό είναι κάτι ξεπερασμένο πλέον.

Moto Z2


Το Moto Z όταν δημιουργήθηκε συνοδευόταν από τα κατάλληλα MotoMods, αξεσουάρ δηλαδή τα οποία εφαρμόζονταν στη συσκευή και παρείχαν συγκεκριμένες λειτουργίες. Κάτι αντίστοιχο λοιπόν περιμένουμε να συμβαίνει και με το Z2. Και πάλι διακρίνουμε μπροστινό flash, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην μπροστινή επιφάνεια, αλλά αυτή τη φορά στην πλάτη βλέπουμε dual camera. Βέβαια ο τομέας της φωτογραφίας δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο των Moto συσκευών, αλλά αυτή τη φορά ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αλλάξει. Από κει και πέρα δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για το Ζ2, ευελπιστούμε απλά σε έναν δυνατό επεξεργαστή (S835 για παράδειγμα) και σε μια μπαταρία μεγαλύτερη από τα 2600mAh.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π