Αναζήτηση
  • SZ Team©

Διέρρευσαν οι τιμές των Huawei P20, P20 Pro και P20 LiteΌσοι αγαπάνε Huawei έχουν κάθε λόγο να είναι ανυπόμονοι για την επίσημη παρουσίαση των επόμενων μοντέλων της P σειράς. Η ανακοίνωση θα γίνει σε event που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 27 του μήνα που διανύουμε. Εκείνη την μέρα θα μάθουμε τα πάντα για τα Huawei P20, P20 Pro και P20 Lite.


Μπορεί να απομένουν αρκετές μέρες ακόμα, οι πληροφορίες όμως πληθαίνουν και αυτή την φορά έχουν να κάνουν με τις τιμές των επερχόμενων μοντέλων. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Huawei P20 836$, Huawei P20 Pro 1107$ και Huawei P20 Lite 454$. Φυσικά αν μετατρέψουμε τις ανωτέρω τιμές σε € θα διαπιστώσουμε ότι καμία εκ των συσκευών δεν ξεπερνάει το φράγμα των 1000€, αλλά μην ξεχνάμε ότι η τιμολόγηση σε € δεν γίνεται με βάση την επίσημη ισοτιμία, αλλά συνήθως 1 προς 1 (δολάριο - ευρώ). Οπότε περισσότερα θα δούμε όταν πλέον οι συσκευές κυκλοφορήσουν επίσημα στην Ευρώπη, αλλά μην περιμένετε θαύματα.


Το Huawei P20 και P20 Pro εκτός από την τιμή και κάποια "Pro" specs που θα διαχωρίζουν τις 2 συσκευές θα διαθέτουν τον ίδιο AI-powered Kirin 970 επεξεργαστή. Από την άλλη το P20 Pro αναμένεται να είναι η μοναδική συσκευή που θα διαθέτει triple camera system στο πίσω μέρος, ενώ οι άλλες 2 θα διαθέτουν dual camera system. Η Lite έκδοση που, όπως μας προϊδεάζει ο όρος "Lite" θα είναι η πιο αδύναμη εκ των τριών συσκευών με χαρακτηριστικά που θα παραπέμπουν σε μια άλλη συσκευή της Huawei, το Mate 10 Lite και ουσιαστικά θα απευθύνεται σε όλους εκείνους που θα θελήσουν το P20, αλλά η τσέπη τους δεν θα τους το επιτρέψει.


3 βδομάδες λοιπόν μας χωρίζουν από την επίσημη ανακοίνωση του Huawei P20 και της "παρέας" του, οπότε αναμένουμε όντας σε επιφυλακή μιας και οι διαρροές αλλά και οι πληροφορίες ποτέ δεν σταματούν.

Α.δ.

#Huawei #HuaweiP20 #HuaweiP20Lite #HuaweiP20Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π