Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτο official promo video για το επερχόμενο Vivo NEX 3

Η σειρά NEX της Vivo μετρά ήδη αρκετά μοντέλα. Η αρχή έγινε με το NEX S, το οποίο εντυπωσίασε με την periscope camera, την πρώτη του είδους της. Ακολούθησε το πιο προσιτό (οικονομικά) NEX A με Snapdragon 710 και οθόνη SuperAMOLED, αλλά χωρίς under-screen σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μετά είχαμε το NEX Dual Display Edition με 2 οθόνες AMOLED, Snapdragon 845 και 10GB ram. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα και στο NEX 3, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί κάποια στιγμή μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Η εταιρεία θέλοντας να αρχίσει να μας βάζει στο... κλίμα ανάρτησε σήμερα official promo video, όπου ο πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από το NEX 3. Μεγάλη οθόνη, triple-camera setup στο πίσω μέρος και αναδυόμενη selfie camera είναι τα πρώτα στοιχεία που αποκομίζουμε βλέποντας το συγκεκριμένο video:Η οθόνη διαθέτει όμορφες και μεγάλες καμπύλες, ενώ στο πίσω μέρος οι 3 αισθητήρες βρίσκονται σε circular διάταξη και ακριβώς από κάτω το LED flash.Η pop-up selfie camera δεν είναι κάτι καινούριο για την Vivo, στην περίπτωση του NEX 3 όμως θα υπάρχουν 2 αισθητήρες, οι οποίοι θα εμφανίζονται στην μέση και πάνω.


Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το hardware και software της συσκευής, αλλά μιας και τα αποκαλυπτήρια δεν απέχουν πολύ λογικά τις επόμενες μέρες θα μάθουμε ακόμα περισσότερα για το επερχόμενο Vivo NEX 3.


Α.δ.

#Vivo #NEX3

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π