Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Razer Phone βασανίζεται και αποκαλύπτει τα αδύναμα σημεία του


Στις αρχές του μήνα γνωρίσαμε επίσημα το άκρως εντυπωσιακό Razer Phone, το οποίο αποτέλεσε μια εναλλακτική επιλογή στον χώρο των smartphones. Και όπως με (σχεδόν) κάθε νέα συσκευή, έτσι και με το Razer Phone δοκιμάστηκαν τα όρια αντοχής του μέσα από μια επίπονη διαδικασία που περιλαμβάνει χαρακιές, κάψιμο και επίδειξη δύναμης με τα χέρια του γνωστού "βασανιστή" και youtuber, "JerryRigEverything".

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε όλη τη διαδικασία βασανιστηρίων:


Ένα γενικό συμπέρασμα για το Razer Phone είναι ότι τα πήγε σχετικά καλά, αν και σε κάποια επιμέρους σημεία θα μπορούσε και καλύτερα, όπως για παράδειγμα το γυαλί της πίσω dual camera, το οποίο αποδείχτηκε ιδιαίτερα ευαίσθητο λόγω κάποιας ειδικής επίστρωσης που έχει με αποτέλεσμα να χαράζεται εύκολα.

Επίσης η μεταλλική κατασκευή του Razer Phone απόδείχτηκε επίσης ευαίσθητη σε γρατζουνιές ακόμα και από κλειδιά στο πίσω μέρος κυρίως. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βασανίστηκε και αυτός αλλά επιβίωσε και λειτουργούσε άψογα μετά την διαδικασία. Η οθόνη του Razer Phone επανήλθε πλήρως μετά το κάψιμο, ενώ η συσκευή κατά την διαδικασία λυγίσματος, απέκτησε μια μικρή ζημιά στην πλαινή επιφάνεια, αλλά όχι κάτι που την κατέστησε μη λειτουργική.

Τελικό συμπέρασμα? Το Razer Phone αποδείχτηκε ότι δεν είναι το πιο ανθεκτικό smartphone που υπάρχει, καθώς άλλες συσκευές τα πήγαν σαφώς καλύτερα, αλλά σε μια απλή και καθημερινή χρήση η συσκευή θα τα πάει μια χαρά και χωρίς... παρατράγουδα.

Α.δ.

#RazerPhone #Razer

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π