Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Xiaomi ανακοινώνει το Redmi 7 με κάμερα 48Mp στις 10 Ιανουαρίου


Η Xiaomi ετοιμάζει δυναμική είσοδό στο 2019. Πιο συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Redmi 7 σειράς. Και ποιό θα είναι το highlight? Ότι η βασική συσκευή της σειράς θα διαθέτει αισθητήρα 48Mp.

Το poster που αναρτήθηκε τόσο στον official λογαριασμό της Xiaomi όσο και στο Redmi λογαριασμό στο Weibo δείχνει ότι η Redmi φαίνεται να ακολουθεί τον δρόμο των Honor και Realme, τον δρόμο του "απογαλακτισμού" από την μαμά εταιρεία και την συνέχεια της πορείας της με το δικό της Redmi-brand. Φυσικά τα υλικά, αλλά και η κατασκευή των Redmi συσκευών θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται υπό την εποπτεία της Xiaomi.


Σύμφωνα με το παραπάνω poster η σκιά που αφήνει το Redmi σαν 4800 είναι μια σαφή αναφορά στον 48Mp αισθητήρα. Στο επερχόμενο event θα δούμε σίγουρα την ανακοίνωση του Redmi 7, αλλά είναι πολύ πιθανό να δούμε και άλλες συσκευές, όπως το Redmi 7 Pro, Redmi Note 7 κ.α.

Βέβαια αν και έχει απομείνει μια βδομάδα μέχρι τα αποκαλυπτήρια, πληροφορίες για το Redmi 7 δεν υπάρχουν ακόμα πέραν της κάμερας των 48Mp, οπότε λογικά μέσα στις επόμενες μέρες όλο και κάτι περισσότερο θα μάθουμε.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiRedmi7

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π