Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Redmi Note 7 πούλησε 1 εκ. τεμάχια μέσα στον πρώτο μήνα

Για το Redmi Note 7 δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Η Xiaomi γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως να δημιουργεί vfm κινητά και με το Redmi Note 7 το απέδειξε για ακόμα μια φορά. Και προφανώς σε αυτό έχει παίξει καθοριστικό ρόλο η άκρως δελεαστική τιμή της συσκευής (150$ - 200$ ανάλογα την έκδοση) σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά αυτής, όπως ο 48Mp αισθητήρας, ο επεξεργαστής Snapdragon 660, αλλά και η υποστήριξη Quick Charge 4.


Ο CEO της Redmi, Lu Weibing, μετά την ανακοίνωση της συσκευής είχε θέσει ως στόχο η συσκευή να πουλήσει 1 εκ. κομμάτια τον πρώτο μήνα της διαθεσιμότητας. Πολλοί θεώρησαν ότι ο Lu έβαλε τον πήχη ψηλά, αλλά τελικά κάτι ήξερε παραπάνω (ο Lu).


Ακριβώς στον 1 μήνα μετά την έναρξη των πωλήσεων του Redmi Note 7 και η συσκευή έπιασε σχετικά εύκολα τον στόχο του 1εκ. τεμαχίων. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον official λογαριασμό του Lu στο Weibo. Η συσκευή ήταν διαθέσιμη σε αρκετά flash-sales και σε όλα έγινε sold-out μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.Και αναλογιζόμενοι τι έχει συμβεί με το Redmi Note 7 περιμένουμε με αρκετή αγωνία και την Pro έκδοση, η οποία αναμένεται με Snapdragon 670, αισθητήρα Sony IMX586 και αποθηκευτικό χώρο 128GB. Προφανώς και η τιμή της Pro έκδοσης θα είναι υψηλότερη, αλλά δεν αναμένεται να κοστίζει πάνω από 240$ για την έκδοση 6/64GB, οπότε το vfm το έχει και πάλι στο... τσεπάκι ο Lu!


Α.δ.

#Xiaomi #Redmi #RedmiNote7

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π