Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το Razer Phone 2 και είναι... κλώνος του περσινού μοντέλου


Το 2017 η εμφάνιση του Razer Phone ήταν ένα από τα highlights της χρονιάς, ενώ η συσκευή ουσιαστικά επαναπροσδιόρισε την κατηγορία gaming-smartphone. Και τώρα έφτασε η στιγμή για τον διάδοχο. Οι φήμες για το Razer Phone 2 επιβεβαιώθηκαν μέσα από την εταιρεία, ενώ μέσα από κάποια benchmarks διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής. Αυτή τη φορά όμως θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και την πρώτη εικόνα - render της επερχόμενης συσκευής. Ορίστε:


Όχι, δεν έγινε κάποιο λάθος. Αυτό που μόλις είδατε είναι το Razer Phone 2. Τι? Είναι ίδιο με το περσινό μοντέλο? Για δείτε παρακάτω το ένα δίπλα στο άλλο:


Τελικά έχετε δίκιο. Δεξιά διακρίνουμε το Razer Phone 2, ενώ αριστερά είναι ο προκάτοχός του. Οπότε για όλους όσους περίμεναν νέο design για το Razer Phone 2 μάλλον θα απογοητευτούν. Οι σοβαρός σχεδιασμός παραμένει, τουλάχιστον και για φέτος. Του χρόνου το ξανασυζητάμε...!

Μεταξύ των 2 συσκευών διακρίνουμε ελαφρώς μεγαλύτερα πλαϊνά bezels στο Razer Phone 2, πράγμα που προκαλεί εντύπωση δεδομένου ότι όλες οι εταιρείες πασχίζουν να τα μειώσουν ή ακόμα και να τα εξαλείψουν.

Μια επιπλέον αλλαγή που εντοπίζουμε είναι στο μπροστινό camera setup, με ελάχιστα διαφοροποιημένη την θέση των αισθητήρων.

Από την άλλη το Razer Phone 2 αναμένεται με Chroma LED effects που σημαίνει ότι τα notifications αποκτούν χρώμα. Επεξεργαστής αναμένεται να είναι ο Snapdragon 845 συνδυασμένος με 8GB ram και αποθηκευτικό χώρο που θα φτάνει μέχρι και 512GB.

Μια τελευταία παρατήρηση έχει να κάνει με την ημερομηνία ανακοίνωσης του Razer Phone 2, η οποία πολύ πιθανό να είναι στις 10 Οκτωβρίου σύμφωνα και με την ημερομηνία που φαίνεται στην οθόνη της συσκευής στο παραπάνω render, αφού το περσινό Razer Phone ανακοινώθηκε την 1η Νοεμβρίου, η οποία επίσης αναγράφεται στην οθόνη του Razer Phone. Θα δείξει....

Α.δ.

#Razer #RazerPhone2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π