Αναζήτηση
  • SZ Team©

Renders αποκαλύπτουν όλες τις αποχρώσεις του Honor Magic 2


Το Honor Magic 2 θα ανακοινωθεί στις 31 Οκτωβρίου και ήδη γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για την συσκευή. Οι τελευταίες πληροφορίες είναι renders, τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και μας δείχνουν το Honor Magic 2 σε όλες τις χρωματικές αποχρώσεις στις οποίες θα κυκλοφορήσει.

Συγκεκριμένα το Magic 2 Θα είναι διαθέσιμο σε Silver, Blue, Pink χρώματα, ενώ οι εικόνες δείχνουν την συσκευή από όλες τις πλευρές με τον slider μηχανισμό να είναι σε πλήρη λειτουργία.

Στο πίσω μέρος φαίνεται ξεκάθαρα το triple camera setup της συσκευής που θα απαρτίζεται από αισθητήρες 16Mp (regular) + 24Mp (B/W) + 16Mp (telephoto), ενώ μπροστά φαίνεται να υπάρχουν άλλοι 3 αισθητήρες, 16Mp (regular) + 2Mp (depth sensor), χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί αν ο τρίτος αισθητήρας θα είναι για την λειτουργία Face Unlock ή τελικά δεν είναι αισθητήρας αλλά κάποιου είδους σένσορας.

Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Honor Magic 2 γνωρίζουμε ότι η οθόνη θα είναι 6.39'' AMOLED με ανάλυση 1080 x 2340 και χωρίς notch, αφού ο slider μηχανισμός θα "κρύβει" μέσα του όλα τα απαραίτητα. Την θέση του επεξεργαστή καταλαμβάνει ο πανίσχυρος Kirin 980, ενώ η μπαταρία της συσκευής θα είναι 3400mAh.

Α.δ.

#Honor #HonorMagic2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π